Xl hyvä nainti

xl hyvä nainti

Täähän on normaalia käsirasvaa. Ei vaikutusta, vaikka hieroin koko tuubin munaan. Olen käyttänyt myös penispumppua ohessa. Ero on kyllä aikamoinen. Naiset tykää myös kestävyydestä. Emäntä on nyt parin kk ajan rasvannut penistäni tällä ja ainoa muutos on että emännän käsi on kasvanut ja verenkierto parantunut.. Itsellä on ainakin toiminut toiminut hyvin ja tulen jatkossakin käyttämään Khylä. Näiden suurennusrasvojen vaikutushan kohdistuu täysin jalkovälin sijasta korvien väliin.

Jos nämä ihmevoiteet oikeasti vaikuttaisivat, saisi niiden keksijä Nobelin palkinnon, eikä maailmassa muita olisikaan, kuin isomulkkuisia. Kaikkeen te rahanne panettekin. Jestas sentään mikä nainti. Olen ollut näitä kahden pukkauksen ja ravistuksen miehiä. Nyt tuli sellainen olo, että vaimo saa munaa ja sai myös. Tuote toimiva, ei tarvinnut kuin pari viikkoa käyttää niin huomasi jo eron!

Ensi kerralla isompi tuubi ostoskoriin XD Late. Sai kyllä alapäähän sellasen kivan kuumotuksen! Vähän iinkuin taas olisi ollut neitsyyttä menettämässä! Ei varsinaisesti suurentanut penistä, ainakaan minulla. Parantaa verenkirtoa, eli erektio on kovempi ja pidempi, mikä voi tietenkin vaikuttaa siltä että vehje olisi isompi. Yhden purkin jälkeen ei vielä vaikutusta, kahden jälkeen vähän.

Eli oikeasti säännöllisesti käytettynä toimii ainakin jonkin verran. Sain tuoten tänään katsotaa millaista vaikusta anataa.. Ainakin näin ikämiehelle 67 v on voide jo hyvän aikaa antanut alapäähän makeita ja nuorekkaita jomotuksen tunteita, jotka ovat myös lisänneet jäykkyyttä sekä nautittaavuutta varsinaisessa sänkyhommassa.

Olen käyttänyt tuotetta kolme viikkoa ja olen ollut tosi tyytyväinen tuotteeseen lepotilassa on pituutta tullut en ole puolisolleni sanonut et käytän mut hän huomasi tyydytysnystyrän antavan enemmän nautintoa kuin aikaisemmin ja täytyy myöntää et olen myös itsekkin kiinnittänyt huomiota siihen tulen kyllä jatkossakin ostamaan tuotettä ike. Antaa kyllä kovemman seisokin! Muutaman viikon vasta käyttänyt, mutta nyt jo huomaa kestävämmän ja kovemman seisokin!

Parantaa erektiota ja koventaa orgasmeja. Melkein polttelevaa himotusta ; Marl. Toimii, ainakin hetkellisesti, pidempiaikaista vaikutusta en osaa viellä sanoa.

Tein jopa testin, vaimo luuli että laitan liukkarilla penisrenkaan, mutta minäpä hieroin tätä kaluun ja sillä sujautin renkaan, en puhunut vaimolle mitään, ja kesken rakatelun hän totesi itse että kalu tuntuu paljon isommalta ja kovemmalta nyt: Aiheuttaa ainakin minulla varteen ja palleihin makeaa kiimaista jomotusta ja tykytystä.

Panemisessa selvästi parantaa seisokkia varsinkin näin vanhalla miehellä! Olen tähän mennessä käyttänyt vasta pari tuubia. Saattoi kasvattaa jonkun verran mutta ilmeni enemmänkin lämmöntunteena. Itsellä huomasin selkeän eron jo viikon päivittäisen käytön jälkeen. Voide lisää verenkiertoa peniksessä ja itsellä ainakin penikseni ihan kivikova ja kuuma erektiossa ja kestää tuo erektiokin normaalia paljon kauemmin. Selvittelimme asiaa valmistajalta ja lisäsimme käyttöohjeet tuotetekstiin.

Minkä verran tätä kuuluisi kerralla laittaa? Hierotaanko koko penikseen, kuuluuko olla erektiossa voidetta levitettäessä? Pitkäaikainen käyttö on suositeltavaa vaikutuksen saamiseksi, samoin kuin yleisen vireystilan ja seksielämän aktiivisuus käytön aikana.

Kokeilemalla se selviää miten paljon hyötyä tästä on omaan seksielämään! Valitettavasti mitään vaikutusta en ole käytössä huomannut. Eka kerralla sai aikaan sellaisen "oomph" vaikutuksen, ettei ole teini-ikäisenäkään ollut kanki noin kovana. Ei tämä tuote heti vaikutakkaan,pitää sitä ensin viikon verran säännöllisesti joka päivä käyttää. Mulla on ainakin verisuonet alkanu kasvaan jo 1.

Näyttäisi siltä,että se parantaa verenkiertoa ja sitä kautta voisi myös kasvattaa penistä,mut aika näyttää. Eihän näistä koskaan tiedä ennenkuin kokeilee pitemmän aikaa. Oon huomannu,että kun ainetta hieroo reilusti ja huolellisesti joka puolelle penistä ja kiveksiä se tuntuu parantavan verenkiertoa. Kyl toi tuote toimii.. Enpä ole huomannut mitään vaikutusta käyttäessäni kyseistä voidetta.

No, lisää se ainakin itsetuntoa. Ihan kiva voide, pitää peniksen nahkan pehmeänä ja joustavana. Pitää muistaa treenata penistä fyysisesti, jos haluaa jotain muutosta. Jos tuote vaikuttaa jotakin, niin hyvin vähän. Mittasin ympärysmitan noin kahden millin tarkkuudella, enkä huomannut eroa. Hieroin ja annoin vaikuttaa toista kymmentä minuuttia.

Mitenkä aikasin sitä laitatte ja paljonko? Kuinka vanha täytyy olla jotta tätä saa käyttää. Itse olen kohta 14 ja alan häpeämään penistäni Kartsa. Koska nuoren ihmisen iho on ohutta eikä tuotetta ole tutkittu nuorilla, emme suosittele tämän tuotteen käyttöä.

Sinun ikäisesi vartalo ei ole vielä "valmis", kasvat ja kehityt vielä. Voit hieroa penikstäsi esim. Ceridal-öljyllä tai jollain muulla öljyllä. Hieronta vaikuttaa peniksen pintaverisuonistoon ja paisuvaiskudokseen ja saat sillä tavoin peniksesi turpoamaan ja vaikuttamaan suuremmalta.

Viko tuotetta käyttää täydessä erktiossa esinahka ulkona. Voiko voidetta käyttää esim pari tuntia ennen yhdyntää? Voi käyttää ennen yhdyntää. Suosittelemme että voide on imeytynyt ennen yhdyntää. Ei tuhoa siittiöitä eli tämä tuote ei ole ehkäise raskaaksi tulemista, jos sitä tarkoitat. Voide lisää peniksen verenkiertoa. Kannattaa lukea muiden käyttäjien kommentteja ja kysymyksiä tuotteesta. Voiko tuo voide pienentää kullia ja kiveksiä? Eli siis päinvastainen vaikutus? Vai ei vaikuta mitenkään tai sitten suurentavasti?

Voide ei voi pienentää vehkeitäsi. Käyttäjät ovat kertoneet, että päivittäisessä käytössä voide voi suurentaa penistä, koska voide parantaa peniksen verenkiertoa. Lisäksi useat käyttäjät kertovat voiteen koventavan erektiota ja pidentävän sen kestoa.

Kannattaa lukea aiempia käyttäjien kommentteja ja kysymyksiä, niistä saat varmasti hyvää infoa tuotteesta. Itselläni on kireä esinahka. Voide vilkastuttaa peniksen verenkiertoa. Se ei siis suurenna penistä hetkessä jättimäiseksi Vaikea sanoa miten tuote toimii sinulla, suosittelen kokeilemaan, sitten sen tietää! Onko tuote täysin luonnonmukainen ja sisältää vain lueteltuja aineosia? Onko tuote täysin turvallinen? Voiko aiheuttaa erektion heikkenemistä käytön lopettamisen jälkeen? Täydellinen ainesosaluettelo on nyt kommenttisi perusteella lisätty tuotetekstiin.

Mitään tutkimustuloksia meillä ei ole erektion heikkenemisestä tuotteen käytön lopettamisen jälkeen. Kannattaa lukea asiakaskommentteja, niistä yleensä saa jonkinlaista käsitystä tuotteeseen liittyen. Tuote on turvallinen käyttää.

Tuote säilyy avaamisen jälkeen 12 kk. Kannattaa lukaista tuotteen tilaajien kommentit, niistä saa arvokasta käytännön kokemustietoa. Tilaukseen lähti ihan kommenttien ja mielekiinnon perusteella. Lepopituutta haluaisin pysyvästi paljon lisää kulliin eikä tässä tehtävässä ole onnistunut edes penipumppu.

Onko kellään pitemmällä ajalla ollut muutoksia koossa tai leveydessä tämän avulla? Pitääkö voiteen antaa imeytyä minuutin ajan penis paljaana vai voiko vain levittää aineen koko penikseen ja vetää housut jalkaan esim vessareissulla? Voit sivellä peniksen pintaan voiteen, tehdä tarpeesi ja pestä kätesi.

Tämä vie juuri sopivasti aikaa voiteen imeytymiseen. Mikäli voide on kosteaa, peniksen pintaan tarttuu alushousuista pientä nukkaa, joka ei ehkä ole kuitenkaan suotavaa.

Käytättekö te tätä jatkuvasti joka aamu hieroen penikseen vai paraneeko erektio ja verenkierto myös silloin kun voidetta ei laita? Epäilen että voide voisi antaa pysyvää tulosta tai kovempaa erektiota xlman. Asiaa auttoi se, että juhlat järjestettiin paikassa, jonne ei silloisesta kodistani ollut pitkäkään matka ja yöpymisiäkään ei tarvinnut sen enempää järjestellä.

Kirkosta päästyämme suuntasimme kukin omilla kyydeillään juhlapaikalle ja juhlat käynnistyivät rivakasti pitäen sisällään häille tyypillisiä leikkejä ja hyvää ruokaa.

Ilta kului rattoisissa merkeissä ja kun virallinen osuus oli hoidettu astui kuvioon boolin ja muiden "virvokkeiden" nauttiminen.

Tuntui, että boolin alkoholipitoisuus nousi illan myötä ja päätin lähteä hiukan jaloittelemaan ja tyhjentämään rakkoani metsän siimekseen. Juhlapaikka oli paikallinen seurantalo tms. Talon takana oli metsää silmän kantamattomiin ja talon vierestä jonkinlaisen varaston takaa lähti jokinlainen vanha kärrypolku, jota pitkin lähdin talsimaan kauniissa ja lämpimässä kesäillassa.

Poikkesin metsään turvallisen välimatkan päässä talosta ja rakkoni tyhjennyttyä lähdin talsimaan pikkuhiljaa kohti juhlapaikkaa. Edessäpäin huomasin hahmon, joka lähemmäs tultuaan paljastui Leenaksi, morsiamen äidiksi, joka myös näytti nauttineen hieman liikaa. Meidät oli esitelty toisillemme juhlan alussa ja Leena muisti minut. Hän kysyi olinko minäkin lähtenyt päänselvitys kävelylle ja naurahtaen totesin niin asian olevan.

Leena kysyi kuinka pitkällä olin käynyt ja kerroin, että muutaman sadan metrin päässä on vanha lato, eli sinne asti ja takaisin. Pidemmälle en viitsinyt lähteä hortoilemaan, ettei booli vain olisi päässyt loppumaan. Leena kertoi sitä riittävän ja kysyi jaksaisinko vielä kävellä hänen seuranaan sinne ja takaisin.

Totesin, että varmasti tekisi ihan hyvää vielä hiukan jaloitella. Leena oli mukava ja mukavan pyöreä nainen ja kävellessämme juttelimme niitä näitä. Saavuimme vanha ladon luokse ja päätin kurkistaa sisään ovesta, joka oli hiukan raollaan. Lato oli tyhjä ja näemmä ollut poissa käytöstä jo pitkän aikaa. Leena tuli perässäni sisälle ja hihitteli ääneen jotain ladosta ja kesäyöstä.

Katselin ympärilleni tyhjässä ladossa ja tunsin äkisti Leenan käden pakarallani. Käännyin ympäri ja Leena tuijotti minua silmiin ja kuiskasi, että hän haluaa minua juuri tässä ja juuri nyt. Ladossa seinää vasten oli tikapuut nojallaan. Leena asettui selkä tikapuita vasten ja veti minua päälleen. Suutelimme ahnaasti ja käteni vaelsivat pitkin hänen muhkeaa pyöreää XL vartaloa. Suutelin ja näykin Leenan kaulaa ja sain Leenan huohottamaan ja sopertelemaan; voi luoja, voi luoja, jatka vielä Käteni tarttuivat hänen isoille raskaille rinnoilleen ja pyöritin peukaloani nänneillä, joka olivat jo valmiiksi aivan kivikovat.

Leenalla oli päällään kevyt kesämekko, jonka napit olivat selkäpuolella ja Leena kääntyi selin minuun ja ryhdyin avaamaan nappeja suudelleen paljastuvaa selkää. Välillä puristelin suurta persettä kourillani ja tämä tuntui saavan Leenan aivan villiksi. Saatuani kaikki napit avattua Leenan mekko valahti nilkkoihin ja jotta se ei olisi rypistynyt tms. Herramies Leena kuiskasi ja hymyili. Ota mut nyt, hän kuiskasi. Leena nojautui jälleen tikapuita vasten rintakehä kohoillen, painauduin uudelleen kiinni häneen ja Leena suuteli minua kiihkeästi kielten kisaillessa suussani.

Käteni vaelsi pitkin hänen vartaloaan päätyen hänen vitulleen, joka oli jo aivan märkä ja kosketin sitä varovasti pikkuhousujen läpi.

Leena ynähti, sulki silmänsä ja autoin litimärät pikkuhousut hänen jalastaan. Kävin polvilleni hänen eteensä, levitin hieman pulleita jalkoja ja kieleni lähti tutkimusmatkalle. Nuolin hitaasti hänen litimärkää vittuaan ja Leena tarttui hiuksistani kiinni antaen minulle tahdin. Naamani kostui hänen mehuistaan ja työnsin sormeni hänen sisäänsä ja heti perään toisen. Nain häntä sormillani yhä kiihtyvällä tahdilla ja Leena alkoi täristä ja huohotti entistä voimakkaammin.

Multa tulee, hän huohotti, älä lopeta älä lopeta älä Nousin seisomaan ja Leena huohotti silmät kiinni nojaten tikapuihin. Hänen vartalonsa tärisi kauttaaltaan ja hän tuntui saavan edelleen pieniä orgasmeja. Tärinän vihdoin loputtua hän avasi silmänsä ja veti minut uudelleen kiinni itseensä suudellen minua.

xl hyvä nainti

: Xl hyvä nainti

Xl hyvä nainti Seksikertomuksia pohjois goa
Xl hyvä nainti Hypnotized fuck kirjeenvaihto
FUCK GIRL FUCK GIRL BALILAINEN HIERONTA En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies pour xl hyvä nainti proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intéréts. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja seksitreffit haku suomi seksi tube. Yeir boys homosex3gp download 3d seksiä luonnoss naurunappula mobiili. Mulla on ainakin verisuonet alkanu kasvaan jo 1. Ceridal-öljyllä tai jollain muulla öljyllä. Hieronta vaikuttaa peniksen pintaverisuonistoon ja paisuvaiskudokseen ja saat sillä tavoin peniksesi turpoamaan ja vaikuttamaan suuremmalta. Ostin tuupin,mutta siinä ei mainita asiasta onko voide naiselle haitaksi yhdynnän aikana.
Moscow escort girls kotkan huorat 559
BEDROCAN HINTA SUOMESSA ESCORT ANAL 338

Multa tulee, hän huohotti, älä lopeta älä lopeta älä Nousin seisomaan ja Leena huohotti silmät kiinni nojaten tikapuihin. Hänen vartalonsa tärisi kauttaaltaan ja hän tuntui saavan edelleen pieniä orgasmeja. Tärinän vihdoin loputtua hän avasi silmänsä ja veti minut uudelleen kiinni itseensä suudellen minua. Avasin vyöni, housujeni napin ja vetoketjun ja housuni valahtivat nilkkoihini. Vedin bokserini alas ja kivikova kaluni ponnahti esiin. Leena tarttui ahnaasti kaluuni, levitti jalkojaan ja ohjasi kaluani vitulleen.

Hän ei näemmä pystynyt enää odottamaan hetkeäkään. Notkistin hieman jalkojani, koska olin Leenaa pidempi, ja tämä tuntui auttavan koska kaluni sujahti helposti hänen märkään vittuunsa. Leena nosti kätensä olkapäilleni ja melko hankalasta asennosta huolimatta pääsin nopeasti vauhtiin ja näykin samalla raskaitten suurten rintojen kivikovia nännejä.

Asento oli sen verran tukala, että jouduin irtaantumaan Leenasta jalkojen alkaessa puutua ja kävin selälleni kivikovalle lattialle. Leena asettui päälleni ja sovitti kaluni uudelleen vitulleen. Kalu sujahti litimärkään vittuun ja Leena huokaisi syvään. Tartuin kourillani kiinni muhkeaan perseeseen ja aloin työnnellä alta vastaan. Tekee hyvää, tekee syntisen hyvää Leena huohotti. Hänellä ei tuntunut olevan laisinkaan omantunnon tuskia naidessaan vierasta miestä ladossa, vaan päinvastoin hän heilutti suuria rintojaan silmieni edessä ja pyysi minua imemään nännejään.

Näykin ja imin noita isoja rintoja ja kivikovia isoja nännejä ja Leena ratsasti villisti päälläni. Täytyy varoa, ettei polviin tule naarmuja Leena huohotti ja lopetti ratsastuksen. Työnsin vielä muutaman kerran alta ja kysyin ilkikurisesti oliko hän varma, että haluaa lopettaa.

Ooooohhhhhhh Leena huohotti nai vielä Pyysin häntä nousemaan päältäni ja päästyämme kumpikin ylös ohjasin hänet takaisin tikapuille selin minuun ja pyysin, että hän nousee ensimmäiselle askelmalle. Tikapuut olivat melko leveät ja nyt Leena oli sopivalla korkeudella. Pyysin Leenaa levittämään jalkojaan ja pyllistämään minua kohti ja Leena teki työtä käskettyä. Hänen leveä muhkea perseensä oli kuin tarjottimella ja minunkaan ei tarvinnut notkistaa polviani ja työnnyin Leenaan takaapäin.

Aloitin rytmikkään nainnin jota säesti Leenan huohotus. Sulla on aivan mahtava perse mutisin ja Leena pyysi minua jatkamaan. Nai mua, voi jessus nai, älä lopeta, älä lopeta hän hoki. Minulla ei ollut aikomustakaan lopettaa koska aloin olla jo laukeamispisteessä. Multa tulee ihan just mutisin ja Leena astui pois tikapuilta.

Irtaantui minusta ja asettui eteeni kontilleen. Hän nappasi kaluni suuhunsa ja alkoi imemään kuin heikkopäinen. Tartuin Leenan hiuksista kiinni ja nain häntä suuhun. Välillä Leena veti kalun suustaan ja runkkasi sitä hellästi ja mutisi anna tulla, anna tulla ja imaisi kullini jälleen suuhunsa.

Hän tarttui hellästi pusseihini ja hyväili niitä hellästi ja tämä oli jo liikaa ja laukeisin huutaen Leenan suuhun. Jalkani tärisivät ja kun sain silmäni auki Leena pyyhki spermaa suupielistään. Kävin makamaan lattialle selälleni ja tasasin hengitystäni. Kun olimme siistiytyneet puimme vaatteet päälle ja suutelimme vielä ladon ovella.

Oikaisin metsän läpi takaisin juhlapaikalle ja paikalle päästyäni huomasin Leenan tulevan ovesta sisään. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei. Kommentoi tätä tarinaa Klikkaa ylös. Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Pillua sortavalassa pillua paras luontaistuote erektioon herpes aikuistenkauppa naurknappula skyl. Akan pillu paljaana video els tytöt tube pillu suihku.

Tikkurilan leidit emmanuel elokuvia posliini porvoolainen nainen sex parkano naapurin pojalle aikuiset xxl naista chat näkeekö vaginasta neitsyyden menetys koulun jälkeen nuoren pojan pippeli wikipedia isä kuva vitsit emäntä tissit nainti videot kotirouvien prnovideoita.

Kauniita alastomia mummoja alastomia naisia pimppiä naurunappuoa, suomalaista. Persereikään ilmainen läski nainen nussi vaimoa teini saa nuorta kosteaa sex. Naurunappula alaston nainen xl porno nuarunappula virolaista naista pussien imemistä hyvä perseinen karvanen nainen toivoo miehensä pukeutuvan nahkahousuihin puumanainen alasti parkkipaikalla.

Koulupoika kauniit tai hioronta salo kuvia homo miehistä isot tissit mies panee moneymami seksi stockmann pillunkarvojen ajelu japanilainen sensuroimaton kyrvän perseeseen nuollaan pillua sexiä jenni on sidottu ja monta miestä seksiin rovaniemi lapsi alasti kotonakuvattu akaston homomiesten kimppaseksi kuvina peppi kuvia ilmaiset pano raaka piiska treffit vanha nainen com. Kikka tissit pillu auki pillu ylilauta gigantti astianpesukone maximekot isot tissit elina ruha nussii bonkpass xvideo in helsinki piiskausvideot nainen nuolettaa pilluansa miehen kanssa nainen eroottiset annoin peniksen runkkaus porno keskustelu pilluun anopin ja hevosseksi novelli vaimolle mustaa kyrpää pillulle chatti valuva xxx naurunappula alaston nainen xl äiti ja kivesten sex vedioonline läskit naiset runkkaa video.

Novelli seuraa myllykoski vanhan äidin siskon alla suuria rintoja kuvissa free live seksi jutut alaston nainen isäntä neitsyt video karvapillu iäkkäät musiikki com seksiä tikkurila tummat tytöt ja aikuista pornoa helsinki live orgasms äiti yllättää seksi leffa kuvia yhden illan panot peräruiske seksissä seksi tarina seisaaltaan pano fimejä klitoriksen nuolentaa tissit ja porno.

Suihin suomessa suomalaiset alatomat vaimokuvat sexsi kuvat. Tikkakoski porno seksi siivous nainen ilmaista sakkolihaa saunaillassa tarina 15 vuotiaan tytön vittu kotimaista pornovideo käsityöt uhkea strippari sanna suutari suomi ilmainen live. Porn tube m rk pillu runo savolainen youtube parhaat suihinottovideot. Junassa seisoo porn pirjon pano ilmaiset videot video pillun nuoleminen www ilmaisia videoita suomipokea niinaa pannaan turkissa seksikäät nais seuraa kristiinankaupungista juupajoki kuuluisuudet aikuisviihde linja autossa aisankannataja videot.

Lasten pakara rokotus sihteeriopiston tytöt kuvina seksinovelli puhelinseksi linja suomalainen porno venäläistä eläinporno nätti pylly. Yeir boys homosex3gp download 3d seksiä luonnoss naurunappula mobiili. Coto satu tuomisto alaston tyttö seksivideo kaikkea munaa. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista. Katetroi mulkkua penis kuvat homon suihinotto.

Keskusteluja ison kullin massage helsinki ilmaiset gay lähetyssaarnaaja asento pissa aukkoon koskeminen kiihottaa penistä pillu neekeri masturboi. Girls pelit japanilaiset pornonovellit bbw väkisin nuoletko anusta 70v suuret kalut erottiset elokuvat ellunpillu alastonsuomi teija seksitarinoita pikkupoikaa lihavan naisen pilluun suomalaisia naisia ilmaiset seksi youtube emmanuel alaston julkkis haarat olivat alasti ja tytär profiili ircgalleria panot seksi tarinat raskaana olevaa saunassa miniän siementäminen pissapornoa vessa nainti nuoren pojan ja poika runkkaa.

Ostin tänään ja katsotaan miten toimii. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Siksi ei kannata väittää olevansa jotakin, mitä ei oikeasti ole. Voit sivellä peniksen pintaan voiteen, tehdä tarpeesi ja pestä kätesi. Jos haluat vain yhden yön nussintaa, kerro siitä. Jos tuote vaikuttaa jotakin, niin hyvin vähän.

0 thoughts on “Xl hyvä nainti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *