Miehen kulli sihteeriopisto net

miehen kulli sihteeriopisto net

Oli koko melkein mikä tahansa. Viimeks tuli muuten kans toi ja oli kaamea turn on!! Mun kalua on nimitetty kauniiksi ja hyvännäköiseksi. No se onki sit ainoo kaunis minussa. Ulkonäkö kietastiin synnärillä samaan pussiin istukan kans ja polttoon. Pahoittelen kullin nähtyäni, ettei seksistä tule mitään.. Kulli kuin kulli, oli kooltaan millainen vaan hoidetaan hyvin.

Paksuuden kanssa nyt vielä jotenkin tulee toimeen litralla liukkaria, mut liian pituuden kanssa rupeaakin sit jo olemaan hankalaa kivuliasta. Että siinä mielessä se pieni on se parempi vaihtoehto näistä kahdesta. Siviilissä sit se omaan anatomiaan parhaiten sopiva vaihtoehto, ei iso, eikä pieni: Naisilla näyttää edelleen olevan kovin korkea kynnys alkaa avautumaan miesten kuullen rehellisesti siitä, mitä todella ajattelevat kyrvistä ja niiden koosta.

Kait se on joku sisäänrakennettu halu olla vaan kohtelias ja "hyvä ihminen", vaikka eiköhän jo suurin osa miehistäkin sen tiedä että koolla on väliä ja nimenomaan siten, että mitä isompi, sen haluttavampi paitsi nyt tietenkin hupakkoduunia tekiessä ymmärrettävistä syistä ja nysän omaava ei ole mies ollenkaan ainakaan seksuaalisessa mielessä. Nysämies kelpaa naiselle korkeintaan rahoittajaksi. Minulla kun on tämä stalkkaajan luonne, niin olen niiin monet kerrat päässyt todistamaan omin silmin, kuinka naiset keskenään puhuu näitä "tyttöjen juttuja" ja ne on härskiydessään ja julmuudessaan sitä luokkaa, etten yhtään kyllä ihmettele miksi ne jutut pyritään miehiltä salaamaankin.

Aivan sairasta paskaa suorastaan. Mutta avaa raadollisuudessaan iljettävän todenmukaisen kuvan naisten sielunelämästä. Joka on synkkä kuin Mordorin yö. En ole ikinä, missään tilanteessa, koskaan, kuullut tai todistanut yhdenkään miehen puhuvan yhtä alentavaan ja vähättelevään sävyyn naisista. Tai esineellistävän naista niin törkeällä tavalla puhtaaksi sukupuolielimeksi. Miehet ovat naisiin verrattuna todellisuudessa todella enkeleitä.

Tyttöjen keskinäiset jutut tuntuvat olevaan ihan pelkästään puhdasta kyrpää, kyrpää, kyrpää, kun taas miehillä puheissa on pahiimmillaankin aina jonkinlainen laajempi, inhimillisempi aspekti mukana. Miehet ovat syntyjään empaattisempia kun taas naiset narsistisia, noin asia yleistäen. Ite kun otan vaivautuneesti munani esiin niin hupakott ihmettelee ,että missä se muna oikein on kun minulla jostain syystä kasvaa munan karvat polviin asti.

Tosin ne karvat lämmittää talvella hyvin ei tarvi pitkiä kalsareita. No siinä olen munadillani mut eihä se sieltä näy n. Hupakko alkas kaivelee karvojen seasta munaani ja hetken jo luulee löytäneensä kun ottaa pehkosta esiin kauan kadoksissa olleen ruuvimeisselini usein löytyy myös muita kadottamiani esineitä kuten silmälasit ,hammasharja,kahvilusikka yms. Kun munaa ei vaan tahdo löytyä niin siinä 15min etsinnän jälkeen turhautuneena vedän housut jalkaan ja totean , että kannattaisko hupakon käydä specseiverillä.

Mulla tuli mieleen myös ajatus, että mitä nuori ja komea fysioterapeutti tuumaa, kun Tyyne 76 v ja kg singahtaa rollaattorilla vastaanotolle hierottavaksi. Jalat tuskin kantaa ja selkä on paskana. Miten paljon fyssari on haaveillut aloittaessaan opinnot, että pääsee leipomaan vain nuoria ja kiinteitä urheilijatyttösiä. Miten suhteessa ne haaveet ovat olleet todellisuuden kanssa.

Tai miten paljon lääkikseen haluava on ajatellut sitä, kuinka asiakkaat haisee hielle, kun ne riisuu stetoskooppia varten takkia ja puseroa pois päältään, kun ovat jonottaneet ja istuneet tunti tolkulla käytävällä terveyskeskuksessa. Tai miten paljon hammaslääkäri näkee mätää ja surkeutta suissa hajusta puhumattakaan. Tai miten paljon kakkaa ja eritteitä liittyy moniin hoitoalan ammatteihin. Näitä esimerkkejä on vaikka kuinka paljon.

Niin että sen puoleen puhtaan ja pienen kyrvän lyöminen esille kenelle vaan hupakolle on ihan normaalia, koska maailma ei vaan oo täytetty murhamunaisilla miehillä onneksi. Kannattaa aina muistaa, että tytöt harrastaa seksiä myös keskenään.

Silloinkaan ei löydy sieltä sitä kyrpää. Klitoris käy ihan hyvin, ei klitoriksissa oo mitään vikaa. Niin ei oo myöskään mitään vikaa minipeniksissä, päin vastoin! Kun minipenis tulee vastaan, pääsee ihan muihin fiiliksiin, kuin tavallisen kyrvän kanssa. Ei klitoriksenkaan kanssa harrasteta penetraatiota. Jos ei oo penetroivaa penistä, silloin tehdään muita juttuja.

Niin yksinkertaista se vaan on. Mulle tuli tästä mieleen ajatus, että mites se nuori ja komea fyssari tilanteen hoitaa, kun siihen penkille tuleekin se poikkeuksellisen kaunis nuori ja kiinteä urheilijatyttönen, juuri kun fyssari ei ole saanut rasiaa muutamaan kuukauteen ja silloinkin vain hienhajuiselta, mokkakikkelin aiemmin samana päivänä siementämältä siiderivalaalta.

Ja kun tuo asiakkaaksi pelmahtanut tyttö vielä jotenkin ilkikurisesti tuntuu fyssaripoikaa viekoittelevan seksuaalissävytteisellä flirttailulla Mutta asiakas kuin asiakas on asiakas, vai mitä? No mulle tulee ekaks mieleen, että kun fyssaripojalla on täydellinen kohde sormiensa alla, sillä keulii kyrpä housuissa ja se on tyytyväinen siitä, että urheilijatyttönen on mahallaan, eikä näe tapahtumia verkkareiden sisällä: Kauheesti aina puhetta siitä onko pieni vai iso vai keskikokoinen, käyrä vasemmalle vai oikealle.

Oli se sitten pieni tai iso tai käyrä, mitä vaan siltä väliltä. Jos harrastaisin harvemmin yhdyntää, pyrkisin metsästämään käyttööni sen miehen kenen työkalu on hyvä vastine laatikolleni, tällä henkilöllä täyttäisin seksuaaliset tarpeeni.

Tai sitten lähestyisin asiaa toisesta vinkkelistä, missä sillä peniksen koolla ei suurta merkitystä olisi vaan sillä ihmisellä itsellään - persoonalla, yhteisellä kemialla, yhteisellä ajalla. Mutta, minä en jaksa katsella pelkästään yhtä ihmistä ja yhtä penistä, haluan vaihtelua kaikenmoisten erilaisten ihmisten ja peniksien muodossa.

Koolla ei ole mulle siis suoranaisesti mitään väliä, aina on hauskaa ollut. Enkä nyt tarkoita sitä, että nauran, kun otat elimesi ulos housuistasi tai lyöt sen esille. Oikeastaan nauraisin, jos toteutat jälkimmäisellä tyylillä tämän. Siinä on humoristinen sointi. Osoitan hellyyttä kaikenlaisille pippeleille, mitään niin erikoista ei vastaan ole vuosien aikana tullut, että olisin reagoinut suuremmin. Kyllä mä peniksen nähdessäni ihan vaan tsekkaan, valitsen kumin, asetan sen paikalleen ja alotan huulihölkän.

Vähän ot mutta meidän pienimunaisten iloksi. Hyvät herrat, nyt olisi vertauksen paikka. Tiedättekö sen, miten kovasti jotkut naiset huolehtivat ulkonäöstään tavoilla, jotka tuntuvat teille aivan merkityksettömiltä? Kuka teistä oikeasti välittää siitä, onko naisen kynsilakka beigeä vai roosaa, onko hiuksissa kahden millin juurikasvu vai ei, roikkuuko kaulassa sydänriipus vai kukkariipus, onko hiusrajassa pieni näppy?

Minä ainakin kuvittelin pitkään, että ihmisten mielipide minusta riippuu tällaisista pikkuseikoista. Minulla kesti todella kauan tajuta, että tällaiset yksityiskohdat eivät kiinnosta ketään minkään vertaa. Useimmat välittävät vain siitä, että kokonaisuus on jollain tavalla viehättävä. En voi puhua kaikkien naisten puolesta, mutta minusta se on aivan sama asia penisten kanssa.

Kikkeli on aina kikkeli. Tietysti se on teille iso juttu, onhan se kiinni ruumiissanne koko elämänne ajan! Ainakin toivottavasti koko elämänne ajan. En tarkoita vähätellä penistenne merkitystä, mutta haluan vain sanoa, että yksityiskohdilla ei ole niin väliä. Yksityiskohdista on vain liian helppo stressata liikaa silloin, kun ne ovat näin henkilökohtaisia asioita. Haluan kuitenkin kertoa, että jos se on terve ja puhdas, on se myös juuri hyvä! Jos joku ajattelee, että haluaisi mennä naisiin, ja jättää menemättä koska häpeää peniksensä kokoa, niin tyhmästi tehty.

Nainen, joka nauraa penikselle, on vain kiimaista kissaa ja kokenutta seksiasiantuntijaa esittävä pikkutyttö. Penistä vähättelevillä reaktioillaan hän yrittää vain itsekkäästi buustata omaa imagoaan teidän kustannuksellanne. Kunnolliset, teidän arvoisenne naiset ottavat teidät ja peniksenne mielellään syliinsä juuri sellaisina kuin olette: Kaunis ajatus joo ja varmaan kaikki miehet niin kovasti haluaisivat uskoa tuohon, mutta täyttä paskaahan tuo on, sen tietää ihan joka ikinen iikka.

Voisi sanoa, että valitettavasti näin, mutta totuutta on turha paeta. Pienelle munalle nauraa vähintään sisimmässään ihan jokainen nainen sellaisen nähdessään ja tuntee syvää vastenmielisyyttä sellaista kohtaan ja valtavaa pettymystä sellaisen kohdatessaan. Ja nyt siis puhun oikeasti pienistä, en sellaisista seminysistä, joilla kuitenkin pystyy jotenkuten panemaan vaikkei nainen sitä täyttymyksen tunnetta koekaan sellaisen kanssa. Diskreeteimmät ja hyväsydämisimmät naiset toki nämä tunteet pystyvät peittämään niin hyvin, ettei miespolo välttämättä huomaa mitään.

Kunhan jää ihmettelemään, mihin ihmeeseen se orastava suhde taas jäi joko heti tai hyvin pian ensimmäisen seksikerran jälkeen. Selityksiä kyllä riittää, alkaen ihan perinteisistä "se et ole sinä, se on minä"-potaskasta luoja ties mihin. Niin lohduttavilta ja kauniilta kuin tuollaiset sanat kuulostavatkin mitä Aquaria tuossa taas esittikin, niin tavallaan tuollaisen mielikuvan antaminen miehille on väärin, koska se ei ole totta.

Pienimunainen mies on haluttu vain maksullisten naisten kohdalla, ei kenenkään muun. Toisaalta on niitä viallisia naisiakin olemattomat tai rumat rinnat, sairaalloinen ylipaino, haiseva tai ruma pillu, epämuodostunut koirannaama jne.

Turha kuitenkaan olettaa saavansa koskaan mitään ykköskorin naista, vaatimustasoa on laskettava silloin ja rajusti.

Ja onhan niitä vielä sellaisiakin suhteita, joissa ei seksiä harrasteta ollenkaan. Silloinhan sillä ei ole väliä, onko munaa ollenkaan. Jos olette sitä mieltä että kullinne koot eivät miellytä naisia niin voitte auttaa asiaa helpoiten siten että ajelette sen ja kivespussinne karvattomiksi, koska siitä eskortit pitävät sen perusteella mitä olen tästä heiltä kysellyt. Toisaalta miksi meidän pitäisi miellyttää heitä, kun mehän maksamme heille siitä että he miellyttävät meitä.

Tässä amerikkalaiset pitävät kärkisijaa Jos amerikkalaisia ei oteta huomioon, keskipituus on muualla maailmassa Lyhimmät ovat Jordaniassa Peniksen normaali pituus on lyhyempi kuin miehet luulevat. Kovin lyhyt penis on melkoisen harvinainen.

Emättimen pituus vaihtelee välillä 6,5 — 12 cm. Vaikka emättimellä on onneksi kyky venyä yhdynnässä, on selvää, että liian pitkä penis, esim. Lisäksi tällainen tilanne estää muun häpyalueen kontaktin ja klitoriksen alueelle ei tule suoraa stimulaatiota. Tehtyjen tutkimusten perusteella voidaan siis todeta, että tavanomaisen mittainen penis on juuri sopiva molemminpuolisen nautinnon kannalta.

Kehtaatko väittää minua valehtelijaksi? Kehtaatko väittää, että minun mielipidettäni ei voi laskea todelliseksi, koska sinä olet eri mieltä? Miltä sinusta tuntuisi, jos minä menisin sanomaan kaikille kauniille ja mukaville tytöille, että sinä naurat heille heidän selkiensä takana, koska heillä on vasemmassa kyynärpäässä senttimetrin mittainen vanha arpi tai heillä on grammaa enemmän painoa kuin sinun ihannenaisellasi?

Sanoin viestissäni, että en voi puhua kaikkien maailman naisten puolesta. Jotkut varmasti luulevat, että pieni penis ei ole hyvä, koska heille toitotetaan joka tuutista, että pienet ovat huonoja.

Ja ehkä joku ihan oikeasti onkin sitä mieltä. Mutta minä olen oikea ihminen ja oikea nainen, ja minulla on omat, todelliset ajatukseni siinä missä sinullakin. Enkä pitkällisenkään ajatustyön tuloksena ole onnistunut ymmärtämään, mikä tekee suuremmasta peniksestä paremman kuin pienemmästä. Jokunen vuosi takaperin tuli töllöstä dokkari jossa yks musta britti pornonäyttelijä jolla oli tietysti valtava meisseli, valitteli ihan tosissaan että rakkauselämä on kärsinyt tosissaan vehkeen koosta.

Selitti että suhteet jäävät lyhyeksi koska naiset pistävät poikki valittaen että seksi tekee kipiää. Joko puhui totta tai mimmit on hoksanneet käyttää tekosyynä ettei tarvi katella jätkää pitempään: Ja toistan, seksielämä naisilla on täyteläistä kyrvättömien naisten kanssa. Www sihteeriopisto net dvd porno Pikku pilluun mummulle mikä. Lothar, ootko poltellu paljon kumii???? Sekstailua valkeakoskella teko kyrvät ilmaista anaali pienet pillut.

On solidaarinen ja puolustaa niitä jotka kulloinkin puolustusta tarvitsevat. Seksielokuvia helsinki miia seuranhaku vammala omakuva paras ilmainen peppuseksi panokoulu sisäänlaukeaminen sex.

Tyttö runkkaa video eroottinen saunavideo sanna kojo. Hollantiin onkin kysytty esiintymään. Hän hieroo rajulla otteella kiimaista pillua ja samalla työntää perseeseen isoa dildoa.

Punatukkainen suomityttö tietää täysin miten masturboinnista voi ottaa kaiken ilon irti. Alaston kaunis alaston pimppi ja vittuja pilluja haluan hankkia dildon dvd laukeaminen isoja kyrpiä ilmaista suomi nivala sex. Ei meidän touhut ikinä kestä kauaa. Varmaan viis minsaa riittää molemmille, koska ei malta oottaa kauempaa.

Mä oon niitä naisia, joilla orgasmin saaminen on vähän liiankin helppoa. Ei tarvii miehen montaa kertaa työntää syvälle kun jo tuun. Siksi takaapäin ja lusikassa parhaat, kestää pitempään. Sitten kun mies haluaa, laitan käden klitalle ja kiihotan sitä. Kun saan, huudan, ja siitä mies tietää, että nyt saa painaa täysillä.

Ei kestä kauaa kun se tulee. Ihanaa naimista ihanan miehen kanssa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Täss munan koko jolla nussittu satoja naisia - Mr. Lothar Täss munan koko jolla nussittu satoja naisia - Mr. Lothar Tällä koolla saa Linkistä löytyvässä kuvassa näkyy Lotharin varustus, jonka koon jokainen voi arvioida silmämääräisesti suhteessa miehen pituuteen ja navan paikkaan, tai runkkaavan naisen käteen.

Penis on noin senttinen ja se seisoo kunnolla. Missään nimessä se ei ole yli 19 cm, vaikka kaikki kuvassa olevat henkilöt olisivat tavallista paljon pidempiä. Sama juttu Kissin panolegenda Gene Simmonsin kanssa, jonka seksivideoista näkyy ettei mies yllä edes Lotharin mittoihin, vaikka miehen naismaine on uskomaton, saanti vanhana paddunakin erinomaista, ja kaatoja takana useita tuhansia.

Älkää siis pelätkö "tavallisen" kokoisen peniksenne riittävyyttä, vaan keskittykää itsetunnon kehittämiseen. Kai tarpeeksi tiukka kun mies tulee nopsaa Olen synnyttänyt nainen. Eipä juuri kukaan sellaista väitä, että naista ei saa kuin isolla munalla. Mutta toki sillä saa helpommin. Jos täällä sanotaan keskikooksi 13 senttiä, niin kyllä Lotharilla on tosi iso. Ei kuitenkaan niin iso kuin muutamassa talossa Turussa ja Keski-Suomessa: Jos täällä sanotaan keskikooksi 13 senttiä.

Yli 21 cm on toodellla harvalla. Moni naisen sanoo että kun on nähnyt yhden, on nähnyt ne kaikki, ja tämä pitää melko hyvin paikkansa. Nämä pesudomittaukset ovat jotain pienimunaisten ja tavismunaisten itsetunnon pönkitystä varten tehtyjä, joissa saadaan keskimitaksi todella pieniä lukuja cm, jotka todellisuudessa edustavat vain pientä osaa miehistä. Ehkä on huomattu hyväksi tavaksi pönkittää norminunaisten itsetuntoja eli niiden senttiä omistavien enemmistön, jotta suurin osa miehistä voi ylpeillä omalla muutaman sentin kesitasoa suuremmalla munallta.

Asus ihan ite En kyllä tajua, mitä vtun järkeä olisi valehdella ja alentaa sitä tulosta eli kertoa totuus, että suomimuna on Suomalainen mies on vaan loseri ja kusettaja!

Kaikkiahan kusetetaan, niin kaladaaliin kokoa, tilipussia kuin panokavereiden määrää ja seksin määriä. Heikko itsetunto laittaa kusettamaanko? Kateus myöskin suomalainen joka tuokkii kusetusta.

Tietysti jos asiakkaalla on oma mieltymyksensä, niin noudatan sitä. Mietiskelin vain, että miten pienen pippelin voi yleensä lyödä esiin? Ei sitä voi, eräs hupakko minua aina kiusoittelee pinsettien esille ottamisen tärkeyttä eli niin sitä sitten suhtaudutaan. Ole tässä sitten ylpeä miehisyydestäsi sitten.

D Tarkoitan itseäni siis. Olen joka kerta pelänny et hupakko ottaa punkkilaastarin esille. Aikamoinen lyijykynä on aloittajalla pilinä. Minulle tuli ainakin yllätyksenä se, kuinka eri tavalla isoon munaan suhtaudutaan siviilissä ja hupakoiden keskuudessa.

Siviilissä siitä on aina saanut vain kehuja ja fanitusta, joka on taas mahdollistanut jatkuvan, vaivattoman pilluvirran, mutta hupakoidessa pahimmoillaan koko homma on keskeytetty kokonaan tai sitten tehty niin hankalaksi erinäisten asentorajoitusten tai estelyn myötä, että siitä on kadonnut samalla myös kaikki nautinto.

Ymmärrän kyllä, että hupakon tulee pitää tavara käyttökunnossa myös minun vierailun jälkeen, mutta että se vaikuttaisi muka noin paljon niin se on tullut kyllä yllätyksenä. Ilmeisesti olen sitten oppinut tämän myötä taas paljon lisää naisen rasian toiminnasta, mutta miksi sitä ei kukaan siviilissä minulle ennen kertonut?

Kaikki tuntuvat vaan nauttivan siitä ja olevan ikionnellisia. Ei kukaan koskaan ole ollut niin, että "vitun paskiainen, nyt en pysty istumaan kahteen päivään sun takiasi, en halua koskaan enää nähdä". Vain pari hupakkoa koskaan on ääneen ilmaissut tyytyväisyytensä munani koosta ja ilmoittaneet pitävänsä siitä, jotkut ovat asiasta vitsailleet mutta heistä ei oikein ole ottanut selvää mitä mieltä loppujen lopuksi siitä ovat ja joistain olen arvellut että he ovat siitä pitäneet vaikka ovatkin suunsa pitäneet kiinni ja sitten on tosiaan monta, todella monta, joille asia on selvästi ollut ongelma.

Siviilissä taas suurin osa on tykännyt ihan ääneen, osa on pysynyt hiljaa ja kukaan ei ole koskaan valittanut, vaikka pari kertaa on ollut tilanne, ettei ole yksinkertaisesti mennyt vaan sisään vaikka kuinka on yritetty. Kun omien kokemuksieni mukaan mitä pienempi pili, niin sitä toivotumpi asiakas ja vice versa. Hieman taas ihmettelen tässä ketjussa näitä naisten kommentteja, että "mieluummin pieni kuin iso", kun siviilissä se on päivänselvää että kaikki muijat haluaa mahdollisimman isoa ja että sillä koolla nyt vaan on ihan helvetin paljon väliä.

Useimmiten tuntuu, että millään muulla ei oikeastaan sitten olekaan mitään väliä, kuin vaan sillä että onko iso vaiko ei. Ette te hupakot nyt kait niin paljoa poikkea ns. Eli taisitte kommentoida nyt tätä asiaa ammatillisesta näkövinkkelistä kuitenkin?

Toisaalta ammatillisesta näkökulmastahan ketjun aloittajakin koko asiaa lähti kyselemään. Varmaan teilläkin on kuitenkin ihan samat preferenssit munan koon suhteen siviilielämässä kuin muillakin? Eli mieluummin iso kuin pieni ja jos on liian pieni, niin turha edes uneksia mistään parisuhteesta?

Vai onko ammatti antanut tähän asiaan kenties laajempaa perspektiiviä? Itse hupakoin vähän ohuemmassa mittakaavassa, kuin ne jotka eivät muuta hommaa tee, joten laajempaa perspektiiviä ei ole. Minulle on ainakin tähän mennessä ollut tuon taivaallisen sama, että minkä kokoinen tulee vastaan Toki se se MySize kasti vaatii omalla kohdalla vähän enemmän lämmittelyä tai ulkopuolista apua liukkaria.

En tosin tiedä mitä vastaisin jos intensiiviviikonloppuna tulisi pelkkiä käsivarsia vastaan Ihan pieni ei oikeastaan ole kyrpä ollenkaan. Ehkä kalu tai siitin. Kertokaapa mielipiteenne kyrvän vähimmäismitoista. Ulkkarin viaton komentt pienest munast: I have seen many of your films. I got to admit I haven´t lately anything so funny as lastest, hilarious porn movie". Enemmä oon kohannut ison melan ongelmaa. Ei saa laittaa hupsun kakkoseen ja varisinki uutten tuttavuuksie kans jossai vaihees treffei alkaa maukuminen ku sattu kirkkovenheen soutamine ja huopaamine kaislikossa.

Paksuvartisten tulee harkita ohennusleikkausta parisuhteessa http: Oisko niin, että enemmän hommia tekevät hupakot vaan saa niin paljon munaa, että isomman puoleiset alkaa tehdä loppupäivästä kipeää? Parempi siksi siis se vähän pienempi kun rahasta pannaan. Siviilipano tuskin ottaa viittä miestä päivässä, joten isompi parempi? Siviilissä en pane uudestaan, jos käyttöohjeet on hakusessa.

Oli koko melkein mikä tahansa. Viimeks tuli muuten kans toi ja oli kaamea turn on!! Mun kalua on nimitetty kauniiksi ja hyvännäköiseksi. No se onki sit ainoo kaunis minussa. Ulkonäkö kietastiin synnärillä samaan pussiin istukan kans ja polttoon. Pahoittelen kullin nähtyäni, ettei seksistä tule mitään..

Kulli kuin kulli, oli kooltaan millainen vaan hoidetaan hyvin. Paksuuden kanssa nyt vielä jotenkin tulee toimeen litralla liukkaria, mut liian pituuden kanssa rupeaakin sit jo olemaan hankalaa kivuliasta. Että siinä mielessä se pieni on se parempi vaihtoehto näistä kahdesta.

Siviilissä sit se omaan anatomiaan parhaiten sopiva vaihtoehto, ei iso, eikä pieni: Naisilla näyttää edelleen olevan kovin korkea kynnys alkaa avautumaan miesten kuullen rehellisesti siitä, mitä todella ajattelevat kyrvistä ja niiden koosta.

Kait se on joku sisäänrakennettu halu olla vaan kohtelias ja "hyvä ihminen", vaikka eiköhän jo suurin osa miehistäkin sen tiedä että koolla on väliä ja nimenomaan siten, että mitä isompi, sen haluttavampi paitsi nyt tietenkin hupakkoduunia tekiessä ymmärrettävistä syistä ja nysän omaava ei ole mies ollenkaan ainakaan seksuaalisessa mielessä.

Nysämies kelpaa naiselle korkeintaan rahoittajaksi. Minulla kun on tämä stalkkaajan luonne, niin olen niiin monet kerrat päässyt todistamaan omin silmin, kuinka naiset keskenään puhuu näitä "tyttöjen juttuja" ja ne on härskiydessään ja julmuudessaan sitä luokkaa, etten yhtään kyllä ihmettele miksi ne jutut pyritään miehiltä salaamaankin.

Aivan sairasta paskaa suorastaan. Mutta avaa raadollisuudessaan iljettävän todenmukaisen kuvan naisten sielunelämästä. Joka on synkkä kuin Mordorin yö. En ole ikinä, missään tilanteessa, koskaan, kuullut tai todistanut yhdenkään miehen puhuvan yhtä alentavaan ja vähättelevään sävyyn naisista.

Tai esineellistävän naista niin törkeällä tavalla puhtaaksi sukupuolielimeksi. Miehet ovat naisiin verrattuna todellisuudessa todella enkeleitä. Tyttöjen keskinäiset jutut tuntuvat olevaan ihan pelkästään puhdasta kyrpää, kyrpää, kyrpää, kun taas miehillä puheissa on pahiimmillaankin aina jonkinlainen laajempi, inhimillisempi aspekti mukana.

Miehet ovat syntyjään empaattisempia kun taas naiset narsistisia, noin asia yleistäen. Ite kun otan vaivautuneesti munani esiin niin hupakott ihmettelee ,että missä se muna oikein on kun minulla jostain syystä kasvaa munan karvat polviin asti.

Tosin ne karvat lämmittää talvella hyvin ei tarvi pitkiä kalsareita. No siinä olen munadillani mut eihä se sieltä näy n. Hupakko alkas kaivelee karvojen seasta munaani ja hetken jo luulee löytäneensä kun ottaa pehkosta esiin kauan kadoksissa olleen ruuvimeisselini usein löytyy myös muita kadottamiani esineitä kuten silmälasit ,hammasharja,kahvilusikka yms.

Kun munaa ei vaan tahdo löytyä niin siinä 15min etsinnän jälkeen turhautuneena vedän housut jalkaan ja totean , että kannattaisko hupakon käydä specseiverillä. Mulla tuli mieleen myös ajatus, että mitä nuori ja komea fysioterapeutti tuumaa, kun Tyyne 76 v ja kg singahtaa rollaattorilla vastaanotolle hierottavaksi.

Jalat tuskin kantaa ja selkä on paskana. Miten paljon fyssari on haaveillut aloittaessaan opinnot, että pääsee leipomaan vain nuoria ja kiinteitä urheilijatyttösiä.

Miten suhteessa ne haaveet ovat olleet todellisuuden kanssa. Tai miten paljon lääkikseen haluava on ajatellut sitä, kuinka asiakkaat haisee hielle, kun ne riisuu stetoskooppia varten takkia ja puseroa pois päältään, kun ovat jonottaneet ja istuneet tunti tolkulla käytävällä terveyskeskuksessa.

Tai miten paljon hammaslääkäri näkee mätää ja surkeutta suissa hajusta puhumattakaan. Tai miten paljon kakkaa ja eritteitä liittyy moniin hoitoalan ammatteihin. Näitä esimerkkejä on vaikka kuinka paljon. Niin että sen puoleen puhtaan ja pienen kyrvän lyöminen esille kenelle vaan hupakolle on ihan normaalia, koska maailma ei vaan oo täytetty murhamunaisilla miehillä onneksi.

Kannattaa aina muistaa, että tytöt harrastaa seksiä myös keskenään. Silloinkaan ei löydy sieltä sitä kyrpää.

Klitoris käy ihan hyvin, ei klitoriksissa oo mitään vikaa. Niin ei oo myöskään mitään vikaa minipeniksissä, päin vastoin! Kun minipenis tulee vastaan, pääsee ihan muihin fiiliksiin, kuin tavallisen kyrvän kanssa. Ei klitoriksenkaan kanssa harrasteta penetraatiota.

Jos ei oo penetroivaa penistä, silloin tehdään muita juttuja. Niin yksinkertaista se vaan on. Mulle tuli tästä mieleen ajatus, että mites se nuori ja komea fyssari tilanteen hoitaa, kun siihen penkille tuleekin se poikkeuksellisen kaunis nuori ja kiinteä urheilijatyttönen, juuri kun fyssari ei ole saanut rasiaa muutamaan kuukauteen ja silloinkin vain hienhajuiselta, mokkakikkelin aiemmin samana päivänä siementämältä siiderivalaalta.

Ja kun tuo asiakkaaksi pelmahtanut tyttö vielä jotenkin ilkikurisesti tuntuu fyssaripoikaa viekoittelevan seksuaalissävytteisellä flirttailulla Mutta asiakas kuin asiakas on asiakas, vai mitä? No mulle tulee ekaks mieleen, että kun fyssaripojalla on täydellinen kohde sormiensa alla, sillä keulii kyrpä housuissa ja se on tyytyväinen siitä, että urheilijatyttönen on mahallaan, eikä näe tapahtumia verkkareiden sisällä: Kauheesti aina puhetta siitä onko pieni vai iso vai keskikokoinen, käyrä vasemmalle vai oikealle.

Oli se sitten pieni tai iso tai käyrä, mitä vaan siltä väliltä. Jos harrastaisin harvemmin yhdyntää, pyrkisin metsästämään käyttööni sen miehen kenen työkalu on hyvä vastine laatikolleni, tällä henkilöllä täyttäisin seksuaaliset tarpeeni. Tai sitten lähestyisin asiaa toisesta vinkkelistä, missä sillä peniksen koolla ei suurta merkitystä olisi vaan sillä ihmisellä itsellään - persoonalla, yhteisellä kemialla, yhteisellä ajalla.

Mutta, minä en jaksa katsella pelkästään yhtä ihmistä ja yhtä penistä, haluan vaihtelua kaikenmoisten erilaisten ihmisten ja peniksien muodossa. Koolla ei ole mulle siis suoranaisesti mitään väliä, aina on hauskaa ollut. Enkä nyt tarkoita sitä, että nauran, kun otat elimesi ulos housuistasi tai lyöt sen esille. Oikeastaan nauraisin, jos toteutat jälkimmäisellä tyylillä tämän.

Siinä on humoristinen sointi. Osoitan hellyyttä kaikenlaisille pippeleille, mitään niin erikoista ei vastaan ole vuosien aikana tullut, että olisin reagoinut suuremmin. Kyllä mä peniksen nähdessäni ihan vaan tsekkaan, valitsen kumin, asetan sen paikalleen ja alotan huulihölkän. Vähän ot mutta meidän pienimunaisten iloksi. Hyvät herrat, nyt olisi vertauksen paikka. Tiedättekö sen, miten kovasti jotkut naiset huolehtivat ulkonäöstään tavoilla, jotka tuntuvat teille aivan merkityksettömiltä?

Kuka teistä oikeasti välittää siitä, onko naisen kynsilakka beigeä vai roosaa, onko hiuksissa kahden millin juurikasvu vai ei, roikkuuko kaulassa sydänriipus vai kukkariipus, onko hiusrajassa pieni näppy?

Minä ainakin kuvittelin pitkään, että ihmisten mielipide minusta riippuu tällaisista pikkuseikoista. Minulla kesti todella kauan tajuta, että tällaiset yksityiskohdat eivät kiinnosta ketään minkään vertaa. Useimmat välittävät vain siitä, että kokonaisuus on jollain tavalla viehättävä.

En voi puhua kaikkien naisten puolesta, mutta minusta se on aivan sama asia penisten kanssa. Kikkeli on aina kikkeli. Tietysti se on teille iso juttu, onhan se kiinni ruumiissanne koko elämänne ajan! Ainakin toivottavasti koko elämänne ajan. En tarkoita vähätellä penistenne merkitystä, mutta haluan vain sanoa, että yksityiskohdilla ei ole niin väliä. Yksityiskohdista on vain liian helppo stressata liikaa silloin, kun ne ovat näin henkilökohtaisia asioita.

Haluan kuitenkin kertoa, että jos se on terve ja puhdas, on se myös juuri hyvä! Jos joku ajattelee, että haluaisi mennä naisiin, ja jättää menemättä koska häpeää peniksensä kokoa, niin tyhmästi tehty. Nainen, joka nauraa penikselle, on vain kiimaista kissaa ja kokenutta seksiasiantuntijaa esittävä pikkutyttö.

Penistä vähättelevillä reaktioillaan hän yrittää vain itsekkäästi buustata omaa imagoaan teidän kustannuksellanne. Kunnolliset, teidän arvoisenne naiset ottavat teidät ja peniksenne mielellään syliinsä juuri sellaisina kuin olette: Kaunis ajatus joo ja varmaan kaikki miehet niin kovasti haluaisivat uskoa tuohon, mutta täyttä paskaahan tuo on, sen tietää ihan joka ikinen iikka. Voisi sanoa, että valitettavasti näin, mutta totuutta on turha paeta.

Pienelle munalle nauraa vähintään sisimmässään ihan jokainen nainen sellaisen nähdessään ja tuntee syvää vastenmielisyyttä sellaista kohtaan ja valtavaa pettymystä sellaisen kohdatessaan. Ja nyt siis puhun oikeasti pienistä, en sellaisista seminysistä, joilla kuitenkin pystyy jotenkuten panemaan vaikkei nainen sitä täyttymyksen tunnetta koekaan sellaisen kanssa. Diskreeteimmät ja hyväsydämisimmät naiset toki nämä tunteet pystyvät peittämään niin hyvin, ettei miespolo välttämättä huomaa mitään.

Kunhan jää ihmettelemään, mihin ihmeeseen se orastava suhde taas jäi joko heti tai hyvin pian ensimmäisen seksikerran jälkeen. Selityksiä kyllä riittää, alkaen ihan perinteisistä "se et ole sinä, se on minä"-potaskasta luoja ties mihin.

Niin lohduttavilta ja kauniilta kuin tuollaiset sanat kuulostavatkin mitä Aquaria tuossa taas esittikin, niin tavallaan tuollaisen mielikuvan antaminen miehille on väärin, koska se ei ole totta. Pienimunainen mies on haluttu vain maksullisten naisten kohdalla, ei kenenkään muun. Toisaalta on niitä viallisia naisiakin olemattomat tai rumat rinnat, sairaalloinen ylipaino, haiseva tai ruma pillu, epämuodostunut koirannaama jne. Turha kuitenkaan olettaa saavansa koskaan mitään ykköskorin naista, vaatimustasoa on laskettava silloin ja rajusti.

Ja onhan niitä vielä sellaisiakin suhteita, joissa ei seksiä harrasteta ollenkaan. Silloinhan sillä ei ole väliä, onko munaa ollenkaan. Jos olette sitä mieltä että kullinne koot eivät miellytä naisia niin voitte auttaa asiaa helpoiten siten että ajelette sen ja kivespussinne karvattomiksi, koska siitä eskortit pitävät sen perusteella mitä olen tästä heiltä kysellyt. Toisaalta miksi meidän pitäisi miellyttää heitä, kun mehän maksamme heille siitä että he miellyttävät meitä.

Tässä amerikkalaiset pitävät kärkisijaa Jos amerikkalaisia ei oteta huomioon, keskipituus on muualla maailmassa Lyhimmät ovat Jordaniassa Peniksen normaali pituus on lyhyempi kuin miehet luulevat.

Kovin lyhyt penis on melkoisen harvinainen. Emättimen pituus vaihtelee välillä 6,5 — 12 cm. Vaikka emättimellä on onneksi kyky venyä yhdynnässä, on selvää, että liian pitkä penis, esim. Lisäksi tällainen tilanne estää muun häpyalueen kontaktin ja klitoriksen alueelle ei tule suoraa stimulaatiota. Tehtyjen tutkimusten perusteella voidaan siis todeta, että tavanomaisen mittainen penis on juuri sopiva molemminpuolisen nautinnon kannalta.

Kehtaatko väittää minua valehtelijaksi? Kehtaatko väittää, että minun mielipidettäni ei voi laskea todelliseksi, koska sinä olet eri mieltä? Miltä sinusta tuntuisi, jos minä menisin sanomaan kaikille kauniille ja mukaville tytöille, että sinä naurat heille heidän selkiensä takana, koska heillä on vasemmassa kyynärpäässä senttimetrin mittainen vanha arpi tai heillä on grammaa enemmän painoa kuin sinun ihannenaisellasi?

Sanoin viestissäni, että en voi puhua kaikkien maailman naisten puolesta. Jotkut varmasti luulevat, että pieni penis ei ole hyvä, koska heille toitotetaan joka tuutista, että pienet ovat huonoja. Ja ehkä joku ihan oikeasti onkin sitä mieltä. Mutta minä olen oikea ihminen ja oikea nainen, ja minulla on omat, todelliset ajatukseni siinä missä sinullakin. Enkä pitkällisenkään ajatustyön tuloksena ole onnistunut ymmärtämään, mikä tekee suuremmasta peniksestä paremman kuin pienemmästä.

Jokunen vuosi takaperin tuli töllöstä dokkari jossa yks musta britti pornonäyttelijä jolla oli tietysti valtava meisseli, valitteli ihan tosissaan että rakkauselämä on kärsinyt tosissaan vehkeen koosta. Selitti että suhteet jäävät lyhyeksi koska naiset pistävät poikki valittaen että seksi tekee kipiää. Joko puhui totta tai mimmit on hoksanneet käyttää tekosyynä ettei tarvi katella jätkää pitempään: Ja toistan, seksielämä naisilla on täyteläistä kyrvättömien naisten kanssa.

Naiset saavat enemmän orgasmeja homosuhteissa kuin heterosuhteissa. Tilanne ei muutu siitä mihinkään, kun mieskumppanillla ei oo penetroitavaa penistä. Nainen saa edelleen orgasmeja enemmän ja helpommin muilla konsteilla kuin perinteisessä heteroyhdynnässä. Ei se orkku naiselle panemalla tule, vaan klitoriksen stimulaatiolla. Huonointa seksiä elämässäni olen kokenut isomunaisten miesten kanssa, jotka luulevat, että isolla rynkyttäminen on se juttu.

Puheet on aina naisilla jotain ihan muuta kuin totuus. Tai siis julkiset puheet, kyllä "tyttöin kesken" puhellaan sitten ihan eri äänensävyyn. Jos orkkujen saaminen naisilla olisi se tärkein juttu, niin parasta silloin varmaan olisi harrastaa sitä seksiä ihan oman käden kanssa, eiköhän jokainen itse tiedä parhaiten mikä itsestä parhaalta tuntuu.

Kumman usein ne naiset siltikin muuten sitkeästi juoksee sen isomunaisen perässä, vaikka olisi kuinka kusipää ja narsistinen rynkyttäjä ja mitä tahansa. No minäpä kerron sinulle sen, mitä kaikki tytöt keskenäänkin puhelevat luulin sinua naiseksi, mutta oletkin ilmeisesti mies. Iso muna yksinkertaisesti tuntuu pillussa paremmalta.

Näin ne tytöt keskenään juttelee. Miehille tätä ei kyllä kerrota, paitsi jos satut olemaan yksi niistä, jolla sellainen iso on. Mitäkö tuumaan kun varustus on pienehkö. Hyvin on heidätkin hoidettu. Ehkä on huomattu hyväksi tavaksi pönkittää norminunaisten itsetuntoja eli niiden senttiä omistavien enemmistön, jotta suurin osa miehistä voi ylpeillä omalla muutaman sentin kesitasoa suuremmalla munallta.

Asus ihan ite En kyllä tajua, mitä vtun järkeä olisi valehdella ja alentaa sitä tulosta eli kertoa totuus, että suomimuna on Suomalainen mies on vaan loseri ja kusettaja! Kaikkiahan kusetetaan, niin kaladaaliin kokoa, tilipussia kuin panokavereiden määrää ja seksin määriä. Heikko itsetunto laittaa kusettamaanko? Kateus myöskin suomalainen joka tuokkii kusetusta. Itse en ole koskaan osannut olla kateellinen mistään, mutta epärehellisiä kusettajia ka putkyreitä olen aina vihannut!

Olen eräänlainen Robin Hood: En mittaa ihmisarvoa materiaalin määrällä tai uilkunkoolla, vaan sillä miölainen ihminen on! Minulla onkin terve itsetunto ja siksi myönnän tosiasian - Suomessakin kullin keskikoko on Isompiakin on, mutta osa huuhaata kun ei vaivauduta edes mittaamaan yhtenäisellä tavalla. Hmm, oletkohan nyt ihan "aito". Meinaan, ettet vaan olis aikoinaan palstalla riehuneen asuksen muistolla rellestävä trolli. Sun jutuissa on vaan niin paljon kohtia, jotka herättää "ei víttu, onko toi nyt tosissaan" -reaktioita.

Mutta sellainen huumorimestahan tää on muutenkin, että onkohan tuolla niin väliäkään sitten, vaikka vaan huvikseen viihdyttäisi meitä muita: Yli 20 senttiä oikeaoppisesti päältä mitattuna on jo harvemmalla, ehkä muutamalla sadasta miehestä.

Tosin niitäkin mahtuu 1,5 miljoonan suomalaismiehen massaan aika monta. Lotharilla on siis normaali tavallisenkokoinen jerkunpoika, joka löytyy melkein joka toselta jannulta housunlahkeesta. No meidän talosta löytyy joka toiselta isompi kuin Lotharin puikko D Ja ihan oikeasti Ei Lotikka isolla munalla hurmaakaan, vaan sillä on munaa muuten. Sellaista henkistä munaa enemmän, kuin monella kateellisella kippurakullilla.

Ne kateelliset kippurakullit haukkuvat Lotikan peniksen pieneksi, naiset rumiksi ja kaikenlaista tuskaansa parahtelevat. Olen kyllä noista kulllinmitoista aika tavalla samaa mieltä, mutta löytyy tältä palstalta ainakin yksi, joka ei sallisi kenellekään yli sentin makkaraa. I can see it krrrnauuuu. Eikös Lotharilla ole perus suomimakkara eli Hyi mitä hinttejä olette..

Nam mitä hinttejä me ollaan. Ei tuo Lotukan muna ole kuin 15cm, jos edes sitä. Ukkeli on vain pieni hukkapätkä ja ruipelo - mitä lie pitkä ja painava?. Jokainen voi verrata hintelän naisen käteen tuota peruskullia. Hyvin tuolla stondaa kyllä! Omani on 17 cm ja paaaajon paaaljon paaaaljon isompi isossa rovissanikin, vaikka visuaalisesti pieni on kokoiselleni. Mikset Asus laittaisi kuvaa temmistäsi? Saisit kaikkien, tai ainakin mun rispektit ihan täysin, mikäli viimein saataisiin nähdä kalusi.

Ota vaikka lähikuva, jolloin iso ja raamikas kroppasi ei saa näyttämään sitä pienemmältä. Minä taas haluaisin Asuksen pelkästä kropasta kuvan. Pienen kikkelinhän näen peilistäkin; Mahtaa vaan Asus olla niin iso mies, ettei sen kuva mun kolmetoistapilkkukolmetuumaiseen masuläppäriin mahdu.

Lothar näyttää tuossa kuvassa onnelliselta! Kyllä tekin olisitte hänen tilallaan, riippumatta vehkeenne koosta ;. No eihän tuo ole kuin cm ja ympärysmittaa max 12cm. Se vaan näyttää laihassa pulkannarussa senttiseltä. Oikeasti se on tuskin kolmeatoista senttiä. Verratkaapa vaikka tuon oikealla olevan naisen puolivuotiaan tyttären nänniin, jos satutte sen jossain näkemään. Tuo lotukan kilkki on selvästi korkeintaan 15cm - joka iso mitta tuollaiseen ruotoon!

Jos naisen käsi on 8cm leveä, ei se voi olla sen enempää kuin alle 15cm. Lotukka kyllä on sikäli fiksu kaveri, että vaikka onkin suomalaisittain aika siellä keskiarvoilla mitassa mulkun , silti se on saanut visuaalista mittaa sillä että on treenattunakin tuollainen helevetin ravunsyötti ruumiillisesti. Visuaalisesti tuollaisen lotukan kaliiberin lerssin pitäisi kaksimetrisellä olla 30cm että näyttää samalle. Parimetrisiä pornotähtiä ei muuten ole, vaan kaikki on tuollaisia varjossa kasvaneita?

Näin se kyllä on. Oikeassa olet niinkuin aina. Toivottavasti haet seuraavissa presidentinvaaleissa ehdokkaaksi. Täältä löytyy ainakin taustatukea ja Suomi tarvitsisi kaltaistasi karsismaattista keulahahmoa.

miehen kulli sihteeriopisto net

: Miehen kulli sihteeriopisto net

Sievä pillu ilmainen sex chat Yleensä, ainakin minun tapauksessani on tarvittu pinsettejä ja kauniita sanoja. Eli mieluummin iso kuin pieni ja jos on liian pieni, niin turha edes uneksia mistään parisuhteesta? Ei tarvitse olla mikään rahamaailman edustaja. Www sihteeriopisto net dvd porno Www sihteeriopisto net dvd porno Koira nylkyttää koirat nainti porno video seksillä. Tuo lotukan kilkki on selvästi korkeintaan 15cm - joka iso mitta tuollaiseen ruotoon! Tai esineellistävän naista niin törkeällä tavalla puhtaaksi sukupuolielimeksi.
Pornokarhu suomalaiset seksisivut Masazh porno suomi deittipalvelu
Miehen kulli sihteeriopisto net 967
MALE ESCORT MASSAGE SUOMI PILLU Ilmaiset seksi filmit tikkurila thai hieronta
Meinaan, ettet vaan olis aikoinaan palstalla riehuneen asuksen muistolla rellestävä trolli. Turku tallinna porno hot kun pistettiin tyttö makaamaan koko pitudeltaan sänkyyn niin tulokulman muuttuminen aiheutti sen ettei puheesta yht äkkiä tullutkaan enää mitään. Pillua lappajärvi filmi seksi pikkupillu tunkee pillun nuolentaa vailla. Tuo lotukan kilkki on selvästi korkeintaan 15cm - joka iso mitta tuollaiseen ruotoon! Kyllä sitä, kun oikein muistelee, niin jotain naurun hymähdyksiä on kuulunut, tiedä sitten mitä ovat nauraneet.

Miehen kulli sihteeriopisto net -

Eikös Lotharilla ole perus suomimakkara eli Vastaa alkuperäiseen viestiin Täss munan koko jolla nussittu satoja naisia - Mr. Mutta, minä en jaksa katsella pelkästään yhtä ihmistä ja yhtä penistä, haluan vaihtelua kaikenmoisten erilaisten ihmisten ja peniksien muodossa. Enempi ne horot varmaan vittuuntuu siitä jos lyöt liian pienen setelin esille. On naisia, jotka haluavat "kunnon" munaa. Joka on synkkä kuin Mordorin yö.

0 thoughts on “Miehen kulli sihteeriopisto net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *