Seksin ostaminen erootiset tarinat

Short Time Baarien ulkopuolella on kyllä tyttöjä houkuttelemassa sisään. Saunat tarjoavat hierontaa, kylpyjä, saunomista jne. Niissä voi kylpeä, käydä sitten harrastamassa seksiä, sekä kylpeä jälleen. Näistä paikoista ei tyttöjä mukaan hotellille saa. Osassa paikoista kyse on vain kylvetyksestä, hieronnasta ja seksistä.

Soapy massage lienee tunnetuin näistä palveluista. Siinä tyttö liukuu saippuasta liukkaana pitkin asiakkaan vartaloa yhä uudestaan ja uudestaan.

Hierontapaikoissa voi saada ihan hyvän hieronnan ja seksiä, tai sitten vain silittelyä ja seksiä. Idea on kuitenkin aina sama: Oil Massage with a Happy Ending. Usein aloitetaan hieronnalla ja sivelyllä, jossa hierojan kädet eksyvät vähän liikaa reisien sisäpinnoille tai hiukset tuntuvat kuin varkain liukuvan pitkin alaselkää. Pakarat hierotaan hyvin antaumuksellisesti. Kun maksettu aika on liki lopussa, asiakasta pyydetään kääntymään selälleen.

Tässä vaiheessa on sitten aika sopia jatkosta ja maksaa se. Jos haluaa pelmuta kunnon sängyssä öljyttynä kahden tytön kanssa, sillekin löytyy hinta. Kun tyttö tulee hotellille, hänen ikänsä tarkistetaan ja hotelli sattaa haluta lakanamaksuna Baht. Hotellilla otetaan myös vierailijan henkilötodistus vastaanottoon vierailun ajaksi.

Usein respasta soitetaan tytön lähtiessä pois ja varmistetaan, että kaikki on hyvin, ennen kuin henkilöllisyystodistus luovutetaan takaisin tytölle. Walking Street  on jonkinlainen turistikohde.

GoGo-baarien rinnalla on ravintoloita, pikkumarketteja, korukaupoja, räätäleitä jne. Erilaisia tyttöpaikkoja yökerhoista hieromoihin on tällä kahden kilometrin lihatiskillä yli sata kappaletta. LK Metro  on Walking Street pienoiskoossa. Siellä on pelkästään strippiclubeja ja tyttöbaareja. Soi 6  on Pattayan tunnetuin pikkukatu ja tarjoaa kaduista eniten shortti-baareja. Erilaisia tyttöpaikkoja kadulla on yli Beach Road  on nimenä mukaisesti Pattaya Beachin lähellä.

Ilolintujen hinnat ovat halpoja, mutta tytöillä on joku syy olla kadulla, eikä baarissa. Sellainen syy voi hyvinkin olla HIV, sillä baareissa ja strippiclubeilla työskentelevät naiset testataan säännöllisesti HIVin osalta. Tämä juttu on kirjoitettu ottamatta kantaa siihen, onko aikuisten välinen seksiturismi oikein vai väärin. Lapsiin kohdistuva seksiturismi taas on rikos.

Jos todistat lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä, velvollisuutesi on ilmoittaa siitä eteenpäin. Hiljaisuus on yksi suurimmista haasteista lapsiseksiturismin vastaisessa taistelussa.

Pattaya ja seksi, K materiaalia tammikuu 12, Pattaya ja seksi — Vaikea suhtautua neutraalisti Vietnamin sodan aikaan amerikkalaiset joukot läheisestä U-Tapaon lentotukikohdasta, tulivat Pattayalle viettämään vapaitaan. Coyote, GoGo, Gentleman club Näissä paikoissa ovat ne fiineimmät naiset. Pub ja Beer Bar Tyttöbaarien liikeidea on hyvin yksinkertainen. Short Time Bars Osa baareista on ns. Saunat Saunat tarjoavat hierontaa, kylpyjä, saunomista jne. Hierontapaikat, Dirty Massage Hierontapaikoissa voi saada ihan hyvän hieronnan ja seksiä, tai sitten vain silittelyä ja seksiä.

Hotellilla Kun tyttö tulee hotellille, hänen ikänsä tarkistetaan ja hotelli sattaa haluta lakanamaksuna Baht. Seksikadut Walking Street  on jonkinlainen turistikohde. Lapsiin älä koske Tämä juttu on kirjoitettu ottamatta kantaa siihen, onko aikuisten välinen seksiturismi oikein vai väärin. Yong Tau Foo — Seuraava liemiruoka hype? VIE Hotel Bangkok , salakavalasti vakiopaikaksi tammikuu 29, Thaimaa, ikisuosikki myös lautasella tammikuu 25, Ihmiskauppa lisättiin Suomen rikoslakiin vasta puoli vuotta sitten, joten aiemmin siitä ei ole voinut syyttää.

Nyt laissa on ongelmana törkeän parituksen ja ihmiskaupan välinen raja. Se vedetään vasta oikeudessa, kun ensimmäinen ihmiskauppasyyte sinne asti etenee. Tammikuussa Suomeen tuli nigerialainen naisjalkapallojoukkue talviturnaukseen Kuopioon. Kun joukkue lähti Suomesta, kaksi tyttöä jäi jälkeen ja ilmoittautui viranomaisille turvapaikanhakijoina. Tytöt kertoivat poliisille, että kumpikaan heistä ei ole jalkapalloilija lainkaan.

Toinen kertoi myös, että kun joukkue lähti Suomesta jatkamaan turnausta Italiassa, hänet otettiin mukaan ja yritettiin pakottaa siellä prostituutioon. Kun tyttö kieltäytyi, hänet lähetettiin takaisin Suomeen. Poliisi on todentanut lentolistoista, että jalkapallojoukkue lensi Suomesta Italiaan, mutta todisteista tytön matkasta ei löydy. Näyttö ei riitä oikeuteen asti. Huhtikuussa Helsinki—Vantaan lentokentällä pysäytettiin kolme alaikäistä kiinalaistyttöä, joiden epäillään olleen matkalla Pariisiin.

Poliisi arvelee, että tytöt olisivat joutuneet siellä pakkotyön kaltaisiin oloihin tai prostituoiduiksi. Tytöt ovat suomalaisten virnaomaisten huostassa, ja tapauksen esitutkinta on yhä kesken.

Latviassa tuomittiin juuri suomalainen mies ihmiskaupasta kahdeksan vuoden vankeuteen. Mies oli järjestänyt latvialaisia, virolaisia ja venäläisiä naisia ja tyttöjä Suomeen prostituoiduksi. MOT-ohjelman haastattelema latvialainen nainen kertoi, että mies lupaili hänelle hänen ollessaan vuotias työtä mansikanpoiminnassa, mutta käski hänet Oulussa myymään seksiä.

Vajaa vuosi sitten Iittalan kivijalosteen toimitusjohtaja tuomittiin sakkoihin kiinalaisten kivimiesten työsyrjinnästä. Kaksitoista kiinalaista miestä oli saapunut Suomeen kiinalaisen välitysfirman kautta töihin, ja he saivat palkkaa kuukaudessa vain dollaria, nykyisellä kurssilla noin euroa.

Kivenhakkaajat kertoivat myöhemmin myös joutuneensa allekirjoittamaan kiinalaisen välitysfirman kanssa kiskurisopimukset, jotka velvoittivat heidät suuriin korvauksiin, jos he itse rikkovat työsopimuksensa.

Tässäkään tapauksessa syyte ei ollut ihmiskaupasta, vaikka tapaus siltä haiskahti. Suomessakin on siis alettu toimia. Mallia on silti yhä otettava muista maista. Monet ihmiskaupan muodot kun ovat niin hämmästyttäviä, että niitä on vaikea sinisilmäisen suomalaisen uskoa todeksi.

Brysselin pohjoisen rautatieaseman läheisellä tyttökadulla, talon numero summerin vieressä lukee pienellä, käsinkirjoitetulla tekstillä Espace P. Sisällä huoneistossa seinää koristaa suuri juliste italialaisen koomikon Roberto Benignin elokuvasta Kaunis elämä, ja sohvaryhmällä rupattelee joukko tyttöjä.

Takahuoneessa päivystävän lääkärin ovi aukeaa ja ulos tulee keski-ikäinen nainen, kyynelissä. Espace P on prostituoituja ja narkomaaneja auttava järjestö. Se saa rahaa kaupungilta ja valtiolta, ja tarjolla on gynekologisia tarkastuksia, rokotuksia ja psykologin vastaanotto.

Järjestön sosiaalityöntekijät kiertävät päivisin ja öisin kaduilla, koputtavat ikkunoihin ja jakavat tulkin kanssa esitteitä. Fabian Drianne on yksi heistä. Hän on nähnyt, että laillisen prostituution varjossa elää myös toisenlainen todellisuus. Miehet olivat luvanneet naisille Belgiassa mukavan työn kaupassa tai ravintolassa. Luulen rikollisjärjestöjen käyvän heillä keskenään kauppaa. Parittajat pelkäävät, että tytöille syntyy liian läheisiä suhteita meihin tai poliisiin.

Usein tyttöjä katoaa pitkiksi ajoiksi, ja kun he palaavat, kuulen heidän olleen töissä Kreikassa tai Italiassa. Väärillä papereilla heitä on helppo liikuttaa. Ihmiskaupan uhrit eivät tietenkään ole vain seksityöhön pakotettuja naisia.

Naiset ja miehet päätyvät myös teollisuuspajoihin, palvelualoille, maatalouteen. Kokit, piiat ja autonkuljettajat saattavat olla käytännössä orjia. Brysselin katukuvassa tavallinen näky ovat kerjäävät naiset pieni, nukkuva lapsi sylissään. Useimmissa tapauksissa kyse ei ole kerjäävän naisen omasta jälkeläisestä. Belgialainen lehdistö on revitellyt väitteillä, joiden mukaan mafia hakee lapsia Itä-Euroopasta ja maksaa heidän vanhemmilleen tietystä ajasta vuokraa.

Vauvat huumataan ja asetetaan kadulle lisäämään mafian laskuun työskentelevän kerjäläisen säälittävyyskerrointa. Vanhemmat lapset pakotetaan taskuvarkaiksi. Erityisenä markkinana on mainittu Kosicen kaupunki Slovakiassa.

Bulgariassa kerrotaan olevan tori, josta rikolliset valitsevat lapsia sen mukaan, kuinka surullisia heidän silmänsä ovat ja kuinka pienet heidän kätensä.

Vaikka väitteet lapsenvuokrauksesta kuulostavat uskomattomilta, jotain perää tarinoissa on. Lapsia päätyy kiistatta Belgiaan kerjäämään, varastamaan ja seksibisnekseen. Brysseliläisen vuotiaiden huostaanottokeskuksen Minor-Ndakon kautta on parin vuoden aikana kulkenut parisataa tapausta. Kansainvälisellä yhteistyöllä; yksin siihen ei mikään maa kykene. Euroopan unionilla on ratkaistavanaan kaksi kysymystä: Perusdilemma on kummassakin  sama: Kun rajat aukeavat köyhemmille Itä-Euroopan maille, sieltä muualle Eurooppaan pyrkivien ei tarvitse enää turvautua rikollisiin passeja ja viisumeita saadakseen.

Toisaalta kun rajavalvonta heikkenee, uhrien liikuttelua on entistä vaikeampi seurata. Toistaiseksi jäsenmaiden määrän kasvun arvioidaan lievittäneen ongelmaa.

Kun Romania pääsi eroon viisumipakosta Schengen-alueelle, ihmiskaupan määrä sieltä muualle Eurooppaan roihahti hetkeksi. Myöhemmin määrä tasaantui ja väheni. Myös ihmiskaupan yhteys seksibisnekseen on ilmeinen. Monet prostituoidut ja heitä auttavat järjestöt kannattavat prostituution laillistamista, koska niiden mukaan kriminalisointi ei lopeta prostituutiota, vaan pakottaa vain naiset entistä pahemmin maan alle ja rikollisten armoille.

Kieltämisen kannattajat taas toteavat, että kysyntä luo tarjonnan. Jos ei ole ostajia, ei ole prostituutiota, ja ostajia karsitaan vain rankaisemalla heitä. Laillistetun prostituution sanotaan myös tarjoavan rikollisille entistä paremmat puitteet toimintaan, koska poliisin on liki mahdotonta todistaa, milloin prostituoitu tekee työtään täysin vapaaehtoisesti ja milloin mukana on paritusta tai pakottamista.

Sekä seksin oston sallineet että kieltäneet maat vakuuttavat omien kokemustensa ratkaisusta olevan hyviä. Ruotsi kriminalisoi seksin ostamisen vuonna Saksa laillisti sen Hollannissa bordellit laillistettiin vuonna Nykyisin maan seksiteollisuus on vuosittain miljardin dollarin arvoista toimintaa. Saksan seksibisnes arvioidaan 4,5 miljardin dollarin arvoiseksi. Suomessa lakiesitys seksin oston kriminalisoinnista on tarkoitus saada eduskuntaan ensi syksynä. Hallituksen lähtökohta olisi Ruotsin malli: Suurin ihmiskauppaa ylläpitävä ongelma on tietysti maailman eriarvoisuus.

Virolaisen Siretin kaltaiset nuoret naiset haluavat hekin osansa globalisaation eduista, mutta Suomi ja muut EU-maat eivät tarjoa heidänlaisilleen, vähän koulutetuille naisille realistisia, laillisia tapoja päästä osalliseksi hyvinvoinnista. Siksi heidän on tartuttava epäilyttäviin tarjouksiin ja toivottava parasta. Toistaiseksi EU on käsitellyt ihmiskauppaa lähinnä turvallisuuskysymyksenä, ei ihmisoikeusasiana. Ihmiskauppaa pidetään uhkana eurooppalaisille, sen sijaan, että eurooppalaisia pidettäisiin uhkana ihmiskaupan uhreille.

Kaljupäinen britti kannustaa kaveriaan, joka ottaa epävarmana askelia eteen ja taaksepäin. Hän ei osaa päättää, astuako sisään ikkunaprostituoidun pieneen, punahehkuiseen koppiin.

Viereisen ikkunan kohdalla tavallisen perheenisän näköinen mies on tehnyt valintansa. Läpinäkyvään leoparditoppiin ja kireisiin, matalalanteisiin lateksihousuihin pukeutunut nainen vetäisee punaiset verhot ikkunansa eteen ja päästää miehen sisään. Kymmenen minuutin päästä mies astuu hölmistyneen näköisenä ulos. Ennen kuin ovi ehtii sulkeutua, nainen on jo vetäissyt verhot auki ja korjailee toppiaan ikkunan edessä. Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueella kuja toisensa jälkeen esittelee samanlaisia ikkunoita pittoreskien kanaalien varsilla.

Naisia keikistelee lasin takana kahdessa vuorossa aamupäivästä myöhäiseen: Tummia ja vaaleita, laihoja ja reheviä, nuoria ja vanhoja. Alueen ikkunassa työskentelee yhteensä yli tuhat naista 58 eri maasta. Alue ei ole piilossa, sinne ei luikahdeta salaa.

Se on vilkkainta turistikeskustaa, jossa teinit, papat, perheenäidit, polttariseurueet ja japanilaiset turistiryhmät vaeltavat sulassa sovussa pitkin puolialastomien naisten, pornokauppojen ja seksiluolien reunustamia katuja. Iloisia lapsiperheitä lipuu illansuussa veneillä pitkin kanaalia.

Hollannissa ikkunoissa työskentelevät naiset toimivat kuin ketkä tahansa yksityisyrittäjät. He vuokraavat ikkunan sen omistajalta noin eurolla vuoroa kohden ja tekevät siellä sitten töitä, miten lystäävät. He valitsevat asiakkaansa itse ja päättävät hintansa itse. Minimitaksa on yleensä 35 euroa, ja jokaisesta ylimääräisestä asennosta ja erikoistoiveesta hinta nousee. Aikaa asiakkaalla on minuuttia.

Naiset tekevät yleensä tuntisia päiviä ja ottavat vastaan keskimäärin asiakasta päivässä. Ansiot vaihtelevat 35 eurosta euroon päivässä, minkä he pitävät ikkunavuokran jälkeen itsellään. Harva maksaa edelleenkään veroja. Alueella ei tarvitse katsoa kovin tarkkaan ympärilleen, kun huomaa tuimailmeisiä miehiä maleksimassa tiettyjen ikkunoiden luona. Vaikka prostituutio on Hollannissa laillista, kaikki seksibisneksessä ei suinkaan sitä ole. Hän on pyörittänyt punaisten lyhtyjen alueella sijaitsevaa pientä tietokeskustaan kymmenen vuotta.

Hän kertoo prostituutiosta kiinnostuneille: Majoor rahoittaa keskuksen toiminnan myymällä erilaista tavaraa: Majoor myi itsekin seksiä aikoinaan viiden vuoden ajan. Hän tietää hyvin, mitä ikkunoiden takana ja klubien sisällä tapahtuu. Ikkunaprostituutio on näkyvin mutta pienin osa prostituutiota. Yhteensä Hollannissa työskentelee ikkunassa parituhatta naista, kun prostituoituja on oikeusministeriön ja kansalaisjärjestöjen arvion mukaan kaikkiaan 25 ympäri maata.

Suurin osa työskentelee klubeilla, yksityisasunnoissa ja seuralaispalveluissa. Arviolta puolet prostituoiduista on maahanmuuttajia. Ulkomaalaisten prostituoitujen ensimmäisessä aallossa tulivat thaimaalaiset ja filippiinit luvulla.

Toisessa tulivat kolumbialaiset ja brasilialaiset. Vuonna Hollannissa tuli voimaan uusi laki, joka määräsi, että vain EU-kansalaiset saavat toimia prostituoituina. Tarkoituksena oli puuttua ihmiskauppaan. Poliisit tarkastavat klubeilla ja ikkunoiden takana toimivien naisten henkilöllisyyden säännöllisesti. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö ikkunan takana olisi ulkomaalaisia.

Laki tekee heistä vain entistä riippuvaisempia välittäjistä. Ihmiskaupan uhrien lukumäärästä ei ole tarkkaa tietoa. Vuonna ihmiskaupan uhreja Hollannissa auttava STV raportoi, että vuoden  ensimmäisellä puoliskolla apua oli hakenut yli ihmiskaupan uhria. Puolet heistä oli itäeurooppalaisia, toiseksi suurin ryhmä olivat afrikkalaiset.

Minä uskon, että prosenttia. Kaikki ihmiskaupan uhrit eivät suinkaan ole ulkomaalaisia. Majoor kertoo hollantilaisesta prostituoidusta, jonka turkkilaiset sutenöörit pakottivat tekemään töitä itselleen. Miehet hakkasivat naisen ja ovat sen jälkeen vieneet rahat, jotka tämä ansaitsee. Tytön pitäisi itse tehdä poliisille ilmoitus, mutta hän on liian peloissaan. Ihmiskaupan uhreja on eriasteisia. On niitä, joilta sutenööri kiristää rahaa. On ulkomaalaisia, jotka ovat tulleet vapaaehtoisesti, mutta tietämättä, miten kurjissa oloissa joutuvat työskentelemään.

Pahimmassa tilanteessa ovat orjan asemassa olevat. Välittäjät vievät uhrinsa ansioista prosenttia. Majoor pitää Hollantia kuitenkin parempana paikkana ihmiskaupan uhreille kuin montaa muuta maata, joissa prostituutio on laitonta. Mitä laittomampaa prostituutio on, sitä vaarallisemmissa oloissa prostituoidut joutuvat ammattiaan harjoittamaan, hän sanoo.

Keskustelun voisi siirtää myös seksin ostajiin. Ihmiskauppaa seksitarkoituksessa on olemassa tietysti ainoastaan, koska länsimaiset, varakkaat miehet haluavat ostaa seksiä. Nelikymppinen, Burt Reynoldsia elävästi muistuttava amerikkalaisturisti singahtaa sisään tietokeskukseen collegehousuissaan ja lenkkareissaan, vyölaukku lanteilla roikkuen.

Hän voisi olla lähdössä lenkille. Miehen hyvästä tuulesta päätellen hän ei ole tullut ajatelleeksi, että hänen iltaviihdykkeensä ei välttämättä ole työstään yhtä innoissaan. Asiakkaan puolustukseksi — ja syytökseksi — on tosin sanottava, että ihmiskaupan uhria ei ostaja varmasti tunnistaisi, vaikka sellaisen kohtaisi. Pakotettu nainen voi esittää halukasta ja hyväntuulista paljon vakuuttavammin kuin yksityisyrittäjä. Yksityisyrittäjän henki kun ei riipu esityksen aitoudesta.

Kaikki blogit Avun blogit. Apu Eeva Image Mondo Lue ja tilaa. Orjamarkkinat Ihmiskauppa on kolmanneksi tuottoisin laiton bisnes maailmassa huume- ja asekaupan jälkeen. Joka vuosi noin miljoona ihmistä ostetaan ja myydään moderneilla orjamarkkinoilla prostituutioon, kotityöhön, pelloille, tehtaisiin, armeijoihin. Suurin osa uhreista on naisia ja suurin osa heistä pakotetaan seksityöhön. Onneksi on myös riistanvartijoita. Ja Baltian tytöthän ovat vain bisneksen ensimmäinen piste. Mikä tekee siitä tietysti erittäin kätevän bisneksen rikollisille.

Miten de Francesco määrittelee ihmiskaupan? Nykyisin täälläkin on toinen ääni kellossa. Ylikomisario Jaakko Sonck keskusrikospoliisista valitsee kantansa jostain siltä väliltä. Tutkittavia tapauksia on ollut jo useita.

Seksin ostaminen erootiset tarinat -

On 'akkaa' ja 'ämmää' ja ties mitä. Maksat minulle ja salakuljetan sinut tänne.

Hän oli tyypillinen virolainen nuori. Maailma odotti, ja palkka ulkomailla oli yli kaksinkertainen virolaiseen verrattuna. Miten sellaisesta tarjouksesta saattoi kieltäytyä, vaikka itsekin tiesi, että on tuurista kiinni, käykö hyvin?

Natashat reunustavat katuja punaisten lyhtyjen alueella Itävallassa, Italiassa, Belgiassa ja Hollannissa. Heitä on tarjolla Etelä-Korean, Bosnian ja Japanin bordelleissa. Monet heistä työskentelevät alastomina Kanadan ja Englannin hieromalaitoksissa. Heitä pidetään seksiorjina lukkojen takana Arabiemiirikuntien liitossa, Saksassa, Israelissa ja Kreikassa. Kanadalainen toimittaja Viktor Malarek on kirjoittanut maailmanlaajuisesta naisten kaupasta kirjan Natashat.

Hän on haastatellut pari vuotta työstämäänsä kirjaa varten lukuisia poliiseja, rikollisia ja kaupan uhreja: Tarinat ovat surullisia, karmivia ja uskomattomia.

Niin moni uhreistakin on luullut. Siksi Baltian kaduilla on jo muutaman vuoden ajan voinut nähdä julisteita, joiden viesti on yksinkertainen: Älä usko helppoon rahaan ulkomailla. Sinut myydään kuin nukke. Kuvassa nuori tyttö roikkuu alusvaatteisillaan köysissä pää painuksissa, kuin marionetti.

Ruotsalaisten rahoittaman julistekampanjan tarkoitus on tavoittaa juuri sellaiset tytöt kuin Siret oli kahdeksan vuotta sitten: Nuoret, naiivit, elämänjanoiset — ja köyhät. Heille yritetään muistuttaa, että vaikka maailma odottaa, siellä odottavat myös pedot: Entisen Neuvostoliiton alue on rikollisten metsästysmaa, muu Eurooppa tukkutori. Kävelymatkan päässä Tallinnan Vanhastakaupungista kaksi naista vastailee puhelimeen pienen kerrostalon toimistohuoneessa.

Talo kuuluu Viron aids-tukikeskukselle, mutta assistentti Žanna Jozef, 33, ja lakiasiantuntija Lilija Ivantšenka, 42, työskentelevät maailmalle haluavien nuorten hyväksi. Tukikeskuksen neuvontapuhelimeen voi soittaa sekä ulkomaille lähtöä suunnitteleva virolainen että jo maasta poistuneen huolestunut omainen. Suurin osa soittajista on naisia.

Koska Viron elintaso on yhä selkeästi alhaisempi kuin vanhojen EU-maiden, virolaiset nuoret haluavat ulkomaille ansaitsemaan rahaa. Kaikissa virolaisissa lehdissä on ilmoituksia, joissa nuorille luvataan helppoa, hyvin palkattua työtä sen tarkemmin yksityiskohtia kertomatta. Usein työ ulkomailla osoittautuu joksikin muuksi kuin oli sovittu, esimerkiksi seksityöksi. Jozef ja Ivantšenka ovat törmänneet esimerkiksi tapaukseen, jossa Bostoniin Yhdysvaltoihin tarjoilijaksi palkattu nuori nainen päätyi eroottiseksi tanssijaksi.

Viime vuonna Liettuassa tuli ilmi 50, Latviassa 30 ja Virossa yksi ihmiskauppatapaus. Luvut heijastelevat maiden kansantalouksien kokoa — Liettua on niistä köyhin -, mutta toisaalta suurin osa ihmiskauppatapauksista jää viranomaisilta piiloon. Ihmiskauppaa on tutkittu paljon.

Se ei silti tarkoita, että siitä tiedettäisiin paljon. Arviot uhrien määristä heittelevät tuhansilla. Arviot bisneksen rahamääristä heittelevät miljoonilla. Arviot erilaisten torjuntakeinojen tehokkuudesta ovat täysin päinvastaisia. Ja etenkin heittelevät käsitykset siitä, mistä itse asiassa puhutaan. Kuka on sen uhri? Joidenkin mielestä kaikki prostituutiossa työskentelevät ovat uhreja. Toisten mielestä uhri on vain väkivallalla itsensä myyntiin pakotettu tai muuten orjuutettu.

Kolmas huomauttaa, että uhrit eivät usein edes ymmärrä olevansa uhreja. Eri maiden lait ovat keskenään ristiriitaisia, mutta kaikkialla kynnys määrittää rikos ihmiskaupaksi on korkealla. Siksi ihmiskaupparikokset etenevät harvoin oikeuteen asti ja keskustelu aiheesta uppoaa määritelmien suohon. Euroopan unionin alueelle saapuu joka vuosi laittomasti noin puoli miljoonaa ihmistä. Euroopan poliisin Europolin arvion mukaan näistä ihmisistä puolet ylittää rajat järjestäytyneiden rikollisten avulla — tai pakottamina.

Yhdysvaltain ulkoministeriö arvioi ihmiskauppaa käsittelevässä vuoden raportissaan, että ihmistä kuljetetaan laittomasti maiden rajojen yli ympäri maailmaa hyväksikäyttötarkoituksessa joka vuosi. Uhreista suurin osa on naisia ja heistä suurin osa pakotetaan prostituutioon. Loput joutuvat erilaisiin pakkotöihin esimerkiksi tehtaisiin, koteihin, pelloille ja armeijoihin. Luku olisi selvästi suurempi, jos siihen laskettaisiin maiden rajojen sisällä kaupatut ihmiset.

YK arvioi ihmiskaupan ja ihmisten salakuljetuksen olevan maailman kolmanneksi tuottoisin rahan ansaitsemiskeino laittoman ase- ja huumekaupan jälkeen. Arvion mukaan se tuottaa järjestäytyneelle rikollisuudelle yli seitsemän miljardia euroa vuodessa. Toisaalta Itävallan arvion mukaan ihmiskaupan arvo pelkästään Euroopassa on viisi miljardia euroa vuodessa, mikä on enemmän kuin huumekaupan arvo alueella. Tuotot kertyvät matkustamisen rahastamisesta, passien ja viisumien hankkimisesta sekä uhrien ja heidän perheenjäsentensä kiristämisestä ja hyväksikäytöstä.

Interpolin mukaan jokainen hyväksikäytetty nainen pystyy hankkimaan omistajalleen 60 euroa vuodessa. Globalisaatio ja internet-aika helpottavat myös laittomia bisneksiä. Ihmiskauppa on ase- ja huumekauppiaille tuottoisa sivubisnes, verkko seksin ostajille ja myyjille yksi suuri markkina-alue. Kaupan kohteet tosin eivät siellä surffaile — heillä on liian kiire pysytellä hengissä.

Kauppaa pitää yllä halvan työvoiman kysyntä rikkaissa maissa, paremman elämän toivo köyhissä maissa sekä tiukka rajavalvonta näiden kahden välillä. Paolo de Francescon titteli käyntikortissa on tyly: De Francesco työskentelee belgialaisessa rasismia ja epätasa-arvoa vastaan taistelevassa järjestössä, joka arvioi, koordinoi ja toteuttaa hallituksen ja kansalaisjärjestöjen kesken sovittua politiikkaa.

Muodikkaine silmälaseineen de Francesco muistuttaa analyytikkoa. Ja sellainen hän tavallaan onkin. Mutta siinä missä pörsseissä arvuutellaan epävarmoja johdannaisia, hän seuraa markkinaa, jonka käyrät ovat alati nousevia.

Belgiaa pidetään ihmiskaupan vastaisen taistelun mallimaana. EU-pääkaupunki Bryssel on ollut ja on yhä ihmiskaupan kohde — prostituutioon pakotettuja naisia, orjuutettuja kotiapulaisia, kaduille töihin pantuja lapsia — mutta siellä on myös ryhdytty reippaasti toimiin ihmiskaupan torjumiseksi.

Olet Ukrainassa ja haluat päästä Belgiaan. Maksat minulle ja salakuljetan sinut tänne. Hinta noin 20  dollaria. Se on suoraa liiketoimintaa, vaikkakin laitonta.

Tai maksa puolet ja joskus loput. Tai lainaan sinulle rahat. Siitä alkaa kaupankäynti ja riisto, toisen tilanteen hyväksikäyttö ja riippuvuussuhteen luominen. Belgiaan saavuttuamme otan sitten paperisi, ehkä hakkaan ja raiskaan sinut ja laitan sinut johonkin töihin maksamaan minulle takaisin. Ihmissalakuljetuksen ja -kaupan välisenä erona pidetään yleensä sitä, että salakuljetuksessa uhrin ja hyväksikäyttäjän yhteys katkeaa rajanylityksen jälkeen. Ihmiskauppaan lasketaan myös toisen harhauttaminen, siis väärien odotusten luominen tulevasta työpaikasta.

Alle vuotiaat ovat aina uhreja. Se on vain täytettävä oikeustapauksilla ja laintulkinnalla. Sama tulkintavaikeus on rahanpesussa. Mutta sanoisin, että 80 prosenttia ihmiskauppatapauksista on selviä. Tänään järjestön juhlahuoneiston pöydällä on viinipulloja ja pikkusyötävää, sillä toimistossa ollaan juhlatuulella.

On kulunut kymmenen vuotta siitä, kun Belgia ensimmäisenä maana loi mallin ihmiskaupan uhrien auttamiseksi. Karu kuvaus filippiiniläisistä seksityöläisistä nosti valtavan kohun, ja jopa kuningashuone kiinnostui kirjasta. Usein ihmiskaupan uhri ei uskalla ottaa yhteyttä poliisiin, koska pelkää karkotusta kotimaahansa paikallisten rikollisten kynsiin. Esimerkiksi Suomessa ulkomaiset paritusrikoksen tai ihmiskaupan uhrit on ulkomaalaislain nojalla käännytettävä takaisin kotimaihinsa, koska he ovat myyneet Suomessa seksiä.

Päätökseen ei vaikuta se, onko seksin myynti ollut vapaaehtoista vai ei. Belgiassa viranomaisten haaviin tavalla tai toisella päätyneelle uhrille annetaan 45 päivän miettimisaika. Tuona aikana hänen on päätettävä, onko hän valmis tekemään yhteistyötä poliisin ja syyttäjäviranomaisten kanssa.

Mikäli uhri on valmis puhumaan, hän saa salaisen turvakodin sekä kieli- ja ammattikoulutusta. Jos syylliset tuomitaan, uhri saa pysyvän oleskeluluvan. Jos tuomiota ei saada aikaiseksi, uhri saattaa silti saada paperit. Karkeasti ottaen Euroopassa noudatetaan kahta käytäntöä, belgialaista ja italialaista. Italiassa uhri voi saada pysyvän oleskeluluvan tai jopa kansalaisuuden, vaikka hän ei suostuisikaan yhteistyöhön poliisin kanssa.

Suomeen on ehdotettu Belgian mallia. Uhrin auttaminen olisi siis ehdollista, kiinni siitä, suostuuko hän auttamaan poliisia. Eikö ole väärin rangaista uhria, jos hän on liian peloissaan todistaakseen? Vastassa ovat rikollisjärjestöt, ja hallituksen on voitava taistella niitä vastaan. Ei voida sallia, että me vain hoidamme uhrit ja rikolliset saavat mellastaa ja kerätä suuria rahoja. Esimerkiksi Rotterdamin kiinalainen liiga kuljettaa ihmiset Antwerpeniin.

Viimeisen etapin Brysselin kautta Englantiin hoitaa heille albanialainen alihankkija. Maanantaisin kulkee ihmisiä, tiistaina huumeita, keskiviikkona aseita. Palvelussa on koko paletti — paperit, väärät kilvet ja muu.

Ihmiset määritellään ali-, normaali- ja ylipainoisiksi painoindeksin perusteella. Painoindeksi on se lukema, joka tulee, kun jaetaan paino pituuden neliöllä. Mutta onko se hyvä mittari? Jokainen kokee elämässään seksihetkiä, jotka on luokiteltavissa kiusallisiksi.

Montako seuraavista sinä olet ehtinyt kokea? Älä tyydy hiipuneeseen himoon, vaan ota seksielämäsi jälleen hallintaasi! Kiihkein kipinä usein sammuu pitkässä parisuhteessa, mutta mitkä merkit paljastavat, ettei kipinää oikeasti löydy enää lainkaan?

Diabeteksesta aiheutuu suuria taloudellisia menetyksiä, ja tuoreen selvityksen perusteella ne tulevat jatkossa kasvamaan. Jos arviot pitävät paikkansa, vuonna diabetekseen saattaa upota globaalisti jopa 2 miljardia euroa vuosittain. Yllä olevalla videolla kerrotaan, että tyypin 2 diabetes tulee monelle oireettomalle täytenä. Peräkärryn kanssa peruuttaminen on taitolaji, jonka oppii vain harjoittelemalla.

Näillä vinkeillä siitä kuitenkin voi selvitä amatöörikin. Frosé eli jäähileinen mansikkainen roséjuoma maistuu taatusti kuumana kesäpäivänä. F-Securen tietoturva-asiantuntija Sean Sullivan ei suosittele lataamaan sovelluksia, jotka vaativat laajat käyttöoikeudet puhelimen tietoihin. Kun tiedot antaa sovelluksille, ne voivat päätyä samalla myös kolmansille osapuolille. Katso yllä olevalta videolta, miksi toinen F-Securen tietoturva-asiantuntija pysyy kaukana Facebookista.

Pilottina työskentelevä Charlotte ihmettelee, miksi miehet kokevat tarvetta vitsailla hänen ammatistaan. Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen. Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Osa baareista on ns. Paikkoihin näkee harvoin sisälle, sillä niiden tunnusmerkkinä toimivat tummennetut lasit.

Short Time Baarien ulkopuolella on kyllä tyttöjä houkuttelemassa sisään. Saunat tarjoavat hierontaa, kylpyjä, saunomista jne. Niissä voi kylpeä, käydä sitten harrastamassa seksiä, sekä kylpeä jälleen. Näistä paikoista ei tyttöjä mukaan hotellille saa. Osassa paikoista kyse on vain kylvetyksestä, hieronnasta ja seksistä.

Soapy massage lienee tunnetuin näistä palveluista. Siinä tyttö liukuu saippuasta liukkaana pitkin asiakkaan vartaloa yhä uudestaan ja uudestaan.

Hierontapaikoissa voi saada ihan hyvän hieronnan ja seksiä, tai sitten vain silittelyä ja seksiä. Idea on kuitenkin aina sama: Oil Massage with a Happy Ending. Usein aloitetaan hieronnalla ja sivelyllä, jossa hierojan kädet eksyvät vähän liikaa reisien sisäpinnoille tai hiukset tuntuvat kuin varkain liukuvan pitkin alaselkää.

Pakarat hierotaan hyvin antaumuksellisesti. Kun maksettu aika on liki lopussa, asiakasta pyydetään kääntymään selälleen. Tässä vaiheessa on sitten aika sopia jatkosta ja maksaa se. Jos haluaa pelmuta kunnon sängyssä öljyttynä kahden tytön kanssa, sillekin löytyy hinta. Kun tyttö tulee hotellille, hänen ikänsä tarkistetaan ja hotelli sattaa haluta lakanamaksuna Baht. Hotellilla otetaan myös vierailijan henkilötodistus vastaanottoon vierailun ajaksi. Usein respasta soitetaan tytön lähtiessä pois ja varmistetaan, että kaikki on hyvin, ennen kuin henkilöllisyystodistus luovutetaan takaisin tytölle.

Walking Street  on jonkinlainen turistikohde. GoGo-baarien rinnalla on ravintoloita, pikkumarketteja, korukaupoja, räätäleitä jne. Erilaisia tyttöpaikkoja yökerhoista hieromoihin on tällä kahden kilometrin lihatiskillä yli sata kappaletta. LK Metro  on Walking Street pienoiskoossa. Siellä on pelkästään strippiclubeja ja tyttöbaareja. Soi 6  on Pattayan tunnetuin pikkukatu ja tarjoaa kaduista eniten shortti-baareja.

Erilaisia tyttöpaikkoja kadulla on yli Beach Road  on nimenä mukaisesti Pattaya Beachin lähellä. Ilolintujen hinnat ovat halpoja, mutta tytöillä on joku syy olla kadulla, eikä baarissa. Sellainen syy voi hyvinkin olla HIV, sillä baareissa ja strippiclubeilla työskentelevät naiset testataan säännöllisesti HIVin osalta.

0 thoughts on “Seksin ostaminen erootiset tarinat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *