Ohut penis vittu pillu

ohut penis vittu pillu

Pituus ei merkitse mitään, vaan paksuus. Pitkä ja kapea voi mennä sisään tuntumatta muulta kuin kivulta kohtua vasten tökkiessään. Paksu sen sijaan venyttää piparia ja tuntuu hyvältä. Tämä tuli todistettua kun tyttöystäväni kanssa kutsuimme kaverini ryhmäseksiin. Kaverilla on pari senttiä lyhyempi kuin minulla, mutta paksuutta sitten kompensoimassa.

Minulla on pidempi mutta kapeampi. Tyttöystäväni sanoi jälkeenpäin ettei päästäisi koskaan kaveriani perseeseen koska se olisi liian paksu sinne. Hän sanoi sen tuntuvan paljon selvemmin pillussa ja että hän joutui myötäilemään kaverin liikkeitä että se olisi mahtunut sopivasti eikä olisi repinut paikkoja. Hänen mukaansa tekniikat ovat myös selvästi erilaisia, koska kaveri oli lähes koko ajan painuneena klitorista vasten ja työnnöt olivat lyhyitä ja orgasmissa kyrvän nykiminen ja sperman lämpö oli tuntunut selvemmin, kun taas minulla työnnöt ovat pidempiä ja klitoris saa kosketuksen rytmistä ja sperma tulee pohjalle saakka ja nykiminen tuntuu kohdun nipukassa.

Onko tämä hyvä mitta tosin kasvaa vielä kun olen vasta 14v Pituutta on normi erektiossa n 15,5cm ja paksuutta n 4,cm. Kun on oikein kova erektio jos olen runkkaamatta vaikka viikon pituus on n 16cm ja paksutta n ,5cm. Terska on aika suuri ja paksuuttakin löytyy tuntuu vaan että se olisi jopa vähän liian paksu. Ympärysmittaa en tiedä koska nauhamittaa en omista ja viivain o paha vääntää rullalle. Mitä te sille ees mahtasitte vaikak ei oiskaa hyvä?

Ihan turha kysellä, etenkin kun sillä ei oikeasti voi olla niin suurta merkitystä! Toiset nauttii seksistä, sinä pihtariraukka taas et saa muuta kuin omaa kättä, jos edes sillä uskallat koskea. Tarvitsen apua olen 12v ja penikseni on ohu. En ole mitannut ympäryys mittaa mutta. Vastaa alkuperäiseen viestiin Mikä on ohut?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Petite pieni tit teini vittu cumshot.

Pieni tit Sophia Sutra imee niin hyvä. Ryhmä college tytöt imee yksi penis. Ohut Euroopan tytöt ratsastaa iso penis ja sitten käydä suihkussa. Kiimainen eebenpuu rakastaa valkoinen penis hänen kirsikka, Fortula on hämmästynyt kuinka hyvä valkoista kukkoa tuntuu · Prinsessa kuuma eebenpuu joutuu kuseen valkoinen penisby valkoinen penis.

Afrikkalainen Chick valkoinen penis. Musta huora vittu valkoinen penis. Pillu kiimassa ohut penis - Lindesberg Vilkaisin alaspäin ja peitossa oli jo iso kumpu kaluni kohdalla. EIhän tuo tule toimimaan jos vain toinen teistä saa orkkuja. Kunpa se nyt tulisi mun sisään. Pienten miesten kanssa korostuu esileikin merkitys enemmän. No sit se on huono, tulee kiusallinen seksikerta lisää ja voit sitte vähitellen viilentää välit.

ohut penis vittu pillu Kuule ei sil oo oikeest paljookaa välii minkä mittane kalu sul on. Tytöt Raahe Pillu kiimassa ohut penis Normaalisti se on noin 7 cm. Rakel Liekin Panokoulu kullin lypsäys eturauhasen hyväily. Mistä näitä senttejä oikeen tulee? Kunpa se nyt tulisi mun sisään. Valitettavasti kaverisi puhuu totta.

0 thoughts on “Ohut penis vittu pillu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *