Ilmasta seksiä tallinna yökerhot

ilmasta seksiä tallinna yökerhot

Seuralaisen huoneeseensa viedessään mies joutuu maksamaan tästä lisävuodemaksun. Katuprostituutiota Tallinnassa ei ole laajassa mittakaavassa, mutta nuoret naiset ovat taas alkaneet lähestyä ulkomaisia miehiä vanhan kaupungin kaduilla ilta-aikaan. Voimme tehdä ihan mitä vaan, noin vuotias nainen ehdottaa iltakymmeneltä vanhan kaupungin Suur-Karja-kadulla.

Olen kiinnostunut vain ulkomaalaisista, nainen jatkaa. Tallinnan poliisi siivosi seksikauppaa kovalla kädellä viime vuosikymmenen puolivälissä ennen Viron EU-jäsenyyttä, ja sulki suurimmat bordellit.

Seksikauppa katosi maan alle eli käytännössä internetiin ja asuntobordelleihin. Virossa prostituutio eli seksin myyminen ei ole rikos, kuten ei Suomessakaan, mutta parittaminen on. Suomessa prostituutiosta tekee rikoksen se, jos osallisena on alaikäinen tai ihmiskaupan uhri.

Virossa lainsäädäntö ei ole näiltä osin yhtä ehdoton. Tallinnassa poliisi ei myöskään puutu seksikauppaan julkisella paikalla, toisin kuin Helsingissä. Suomen kielen tuntemus on hyvää myös Pelgurannan kaupunginosassa Sõle-kadulla, jossa minihameiset nuoret naiset tarjoavat seksiä autoilijoille.

No, 20 euroa, sekavahkolta vaikuttava nainen kertoo puolen tunnin seksihetken hinnaksi. Osoitus suomalaisasiakkaiden määrän kasvusta on, että yhä useampi Tallinnan prostituoitu ilmoittaa palveluistaan suomeksi. Internetistä löytyy kymmeniä alan sivustoja. Monet ilmoituksista ovat varsin suorasukaisia. Prostituoidut kehottavat suomalaismiehiä valitsemaan naisen internetistä jo ennen matkaansa ja sopimaan tämän kanssa treffit hotelliinsa Tallinnassa. Virossa on väkilukuun suhteutettuna enemmän hi-virustartuntoja kuin missään muussa Euroopan maassa.

Myös ruiskuhuumeiden käyttäjien määrässä Viro on Euroopan ykkönen. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen erikoistutkijan Kirsi Liitsolan mukaan Suomessa todetaan uusia hiv-tartuntoja vuosittain kolme per asukasta. Virossa vastaava määrä on 30, eli kertainen.

Tallinnassakin käy joissain baareissa flaksi paremmin kuin joissain toisissa. Tulokset voit lukea tästä. Nämä viisi baaria ja niiden ihmissuhdetarjonnan voisi tiivistää niin, että jos ei näissä käy flaksi niin sitten on syytä tarkastella huolella ja mietteliäästi omaa peilikuvaa.

Baarit eivät ole tällä leikkimielisellä mutta pohjimmiltaan vakavalla listalla paremmuus- eli tehokkuusjärjestyksessä, eikä listalle päässyt ainuttakaan hotelli- tai strippibaaria.

Vanhan kaupungin Pikk-kadun Clayhillsin asiakaskattaus on näemmä nuorentunut sen verran, ettei suosituin juoma ole enää lasi vettä, jolla huuhdella lasti nitroja alas kurkusta. Clayhills on ulkomaalaisten ja heistä viehättyneiden suosiossa, mikä merkitsee sitäkin, että seuranhakijan on syytä olla aivan erityisen liukas ja nopea, jos sopiva ehdokas osuu kohdalle.

Pahamaineisen Suur-Karja-kadun Nimeta on Tallinnan iltaelämän ikiliikkuja, jossa liikkuu myös paikallisia asukkaita. Usein täällä ollaan loppuillasta varsin liikuttuneessa tilassa. Nimeta onkin Tallinnan illan ja yön itkumuuri, jonne tullaan vetämään pitkää siimaa viimeisenä vaihtoehtona.

Club Hollywood on kyllä ihan mukava, paljon ihmisiä ainakin sillon oli kun ite kävin: D sieltä vip-alueelta eli yläkerrasta saatetaan muuten heittää laseja alakerran tanssilattialle, näin monta epäonnista tanssijaa jotka sai jotain päälle: D Löytyy tietty näitä läheisyyttä hakevia miehiä mutta ainakin mä sain ne kaikki uskomaan heti kun sanoin ettei kiinnosta. D Erityisesti tuo Scotland Yard. Mä kävin viime reissulla pyörähtää Laborissa ihan mielenkiinnosta. Ulkoa katottuna ei mikään niin ihmeellinen, mutta.

Nimensä mukasesti laboratorio nii tuo mesta noudattaa tota teemaa ja oli kivaa vaihteluu juua drinkkejä muusta ku normilaseista. Se vaa et niihi laboratoriohärveleihi jää koukkuu ja huomaat olevas kännis nopeemmi ku sun oli aikomus: D Plussa puoli kans se et mun mielest tänne ei nii kamalasti eksy sitä turistiporukkaa vaa pääsee enemmä sisälle siihe paikallisee menoo.

Hintataso oli kans tosi edullinen - ainaki mulle oli - ja tää sijaitsee viel siin vanhassa kaupungissa eli aika helppo tulla: Baarin perustarjontaa ovat Tubeshotit, joissa juomalasien virkaa toimittavat koeputket kuten laboratoriossa konsanaan. Avuliaat Laboratorion kemistit auttavat tarvittaessa asiakasta sopivan nesteen valinnassa.

Ilmasta seksiä tallinna yökerhot -

Minulla on kyllä kanssa omat syyni ja kiinnostuksen kohteeni siellä Tallinnassa. Meidän on aika siirtyä seuraaville tälleille, joten sovimme isännän kanssa, että hän laittaa nimemme illaksi Privén listaan, ja jatkamme eteenpäin. Herkuttele Tallinnassa - 3 ravintolaa, joita ei kannata jättää väliin Tallinnan suosikkiravintola saavutti merkkipaalun: Kiekkoleijona Siim Liivik vinkkaa suosikkikohteensa. Venäjä, eesti, suomi sekä englanti sekoittuvat humalaiseksi mölinäksi monisatapäisen lauman sulloutuessa yökerhon ovia kohti. ilmasta seksiä tallinna yökerhot Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi. Habanossa palvelu vaihtelee todella paljon, majasta saa aina hyvää palvelua ja smoking lounge on huomattavasti viihtyisämpi. Näihin et pety, sanovat matkailijat - 25 maailman parasta nähtävyyttä Ashton Kutcherilta avokätinen lahja Ellen Degeneresille - miljoonia dollareita juontajan hyväntekeväisyysjärjestölle. Hurmaava pikkumuseo on Tallinnan tuntemattomia helmiä. Venuksessa en oo ikinä käyny vaikka asun täällä.

Ajat ovat ilmeisesti muuttuneet. Olen parin viime vuoden aikana käynyt Tallinnassa ainakin kymmenen kertaa, pääasiassa kuvausmatkoilla. Olen kierrellyt joka puolella, myös myöhään iltaisin, eikä seksiä ole tarjottu kertaakaan. Huomion arvoista tässä on se, että olen 30 mies, yksin aina liikkeellä, en nyt ihan kauhean rumakaan ja ainakin hyvin siististi pukeutunut. Mutta aivan rauhassa olen saanut kadulla kulkea.

Ei prostituutio juurikaan enää näy kaupungin katukuvassa, muualla kuin ehkä vanhan kaupungin - Viru-hotellin ympäristön turistihelvetissä. Tallinnasta on viime vuosina kasvanut hienostunut, siisti ja miellyttävä kaupunki, joka alkaa monessa asiassa olla erästäkin Helsinkiä edellä.

Ne ajat, jolloin ylimieliset suomalaiset kävivät siellä halvoilla viina- ja piIIureissuilla alkavat olla mennyttä päivää ja se on ainoastaan positiivinen asia.

Äijät vetelettö paljaalla meneen? Vai pitäiskö käyttää kumia? Arkahan se on joka ei paljaalla vedä: Ei siinä kumia ja naista tarvi kun tosimiehet nai.

Mitä se tervekätinen mies naisella tekee? Toi oli aika todenperäinen kommentti. Nykyään Tallinassa on pääosin hienostunut ilmapiiri ja siellä on miellyttävä käydä,niinkuin kommentoit tuossa aiemmin. Ei se oma käsi oo se paras käsi,miten sä korvaat sun kädellä naisen tuoksun,läsnä olon,.

Kohta viinan hinnan noustua ja elintason tullessa vie naisia pois seksin tarjoajina ei ole mitään asiaa koko maahan. Olisipa mahtava 80 luku vielä näissä viina ja pillu hinnoissa. No, arvoopa mitkä ol hinnat Virun rakentamisen aekoihin. Sillo luvun alusa. Muijas muuten otti suihkaria ilaman sukkispaketia. Mene sada marketin katolle siellä baari taatusti palaa mieleen aika entinen! Harmittaa kun Tallinnan matkailun aloitin niin vasta, että Viru-hotellista ei enää palvelua saanut.

Alkaa tuo Viron lainsäädäntö olemaan kohta yhtä typerää kuin täällä Suomessa. Onneksi on kohtuu etäisyydellä meille, Saksa. Sieltä löytyy joka lähtöön tosi upeita mimmejä. Ja ympäri Saksanmaata on upeita paikkoja. Ja mikä parasta, ihan lähimpänä meitä tuo upea Hampuri. Toiveena ois tietysti, että tuolla Viron puolella päättäjät viisastuisivat ja palauttaisivat systeemit ennalleen. Täällä Suomessa tällaisista jutuista on tietysti turha edes unelmoida. Tuttava kertoi että ainakin vuosi sitten oli.

Olen menossa Tallinnaan kk: Onhan itärajan takana maa, jossa saa halpaa bensaa ja kauniita naisia sekä pitkään että lyhyeen suhteeseen. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Satamastako niitä löytää,vaiko netistä ja yökerhoista;vai mistä?

Myös hotellien henkilökunnan suhtautuminen hyvin erilaista. Joihinkin paikkoihin ei tytöillä ole mitään asiaa. Mihinkä sitten nykyisin voi tytön pyytää? Tyttöjä löytöö yökerhoista, sossiklupilta ja netistä Ei Virosta liha lopu. Mitkä oli päällimmäiset kokemuksesi? Kyllä nalli vielä palaa http: Siis itse kuulin, että hiviä alkaa olla todella paljon ja että jos erehtyy menemään jonnekin mestaan sisälle, voi tulla jo pelkästään siitä, että joku istuu polvelle ja juot jonkun drinkin, euroa maksettavaa!

Miten pääset ulos jos et suostu maksamaan? Vastaa alkuperäiseen viestiin Ilotytöt Missäs Tallinnan ilotytöt nykyään päivystävät? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? D sisäänpääsy ja juomat tosin kalliimpia kuin muualla.

Iso tanssilattia löytyy myös. Venuksessa en oo ikinä käyny vaikka asun täällä. Ja yökerhoihin kannattaa mennä joskus 1 aikaan. Kannattaa tsekata suur-karjan ns bilekatu baarit myös, niissä yleensä mun mielestä hauska meno. Yllättävä ja erilainen asia oli se että siellä oli vähäpukeisia tanssityttöjä lavalla: D Siellä myös joku mies yritti väkisin suudella vaikka ilmoitin olevani paikalla poikaystäväni kanssa joka oli silloin eri osiossa baaria.

Edit hups ei ollutkaan suosittelu vaan kokemuskertomus: D Hahah ei mitään, tämmösii lisää vaan! Club Hollywood on kyllä ihan mukava, paljon ihmisiä ainakin sillon oli kun ite kävin: D sieltä vip-alueelta eli yläkerrasta saatetaan muuten heittää laseja alakerran tanssilattialle, näin monta epäonnista tanssijaa jotka sai jotain päälle: D Löytyy tietty näitä läheisyyttä hakevia miehiä mutta ainakin mä sain ne kaikki uskomaan heti kun sanoin ettei kiinnosta. D Erityisesti tuo Scotland Yard.

Mä kävin viime reissulla pyörähtää Laborissa ihan mielenkiinnosta. Ulkoa katottuna ei mikään niin ihmeellinen, mutta. Nimensä mukasesti laboratorio nii tuo mesta noudattaa tota teemaa ja oli kivaa vaihteluu juua drinkkejä muusta ku normilaseista.

Se vaa et niihi laboratoriohärveleihi jää koukkuu ja huomaat olevas kännis nopeemmi ku sun oli aikomus: D Plussa puoli kans se et mun mielest tänne ei nii kamalasti eksy sitä turistiporukkaa vaa pääsee enemmä sisälle siihe paikallisee menoo.

0 thoughts on “Ilmasta seksiä tallinna yökerhot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *