Isotissiset sukkahousu fetissi

Siitä jäi aika kylmä olo, koska koin, että olin hyväksikäytetty. Jäin kokonaan ilman hellyyttä, huomiota ja ihailua seksin puutteesta nyt puhumattakaan. Olen mies, ja sukkahousut ovat kiihottaneet minua lapsuudesta saakka. Tuskin tuo ohi meneekään. Puolisoni hyväksyy asian, ja osaa käyttää sitä hyväkseenkin. Eli jos en satu olemaan kovin eroottisella tuulella, niin kun hän alkaa kaivella kaapista sukkahousuja, niin kyllä siinä mieliala äkkiä muuttuu.

Itsellä on aikoja, jolloin haluan käyttää niitä useinkin, joskus menee viikkoja ilman sukkahousuja. Ehdottaisin että yrität hyväksyä miehesi sukkahousujen käytön. Outoja käyttäytymis malleja on monenlaisia, lieneekö tuo edes pahimmasta päästä.

Toiset haluaa satuttaa puolisoa, toiset haluaa itseä kidutettavan, jopa kuristettavan ym. Keskustelet avoimesti ja määrittelet rajat, kuinka usein hän saa käyttää sukkahousuja, ja kerrot myös hänelle, mitä haluat hänen tekevän sinulle, täytyyhän parisuhteessa olla vastavuoroisia.

Jos pystyt tuohon, niin ajattele sitä, miten hauskaa joku kauppareissu voi olla, kun laitat päällesi sukkahousut ja lyhyen hameen, ja vertailet kaupassa erilaisia sukkahousuja, ja katselet välillä kuinka miehellä alkaa housun etumus pullottaa. Sen jälkeen kotiin päästyäsi voit pyytää miestä tekemään melkein mitä vaan puolestasi. Kantaisin sylitolkulla sukkia tuliaisiksi, jos niillä syntyisi elämäämme uutta kipinää.

Tällä en tarkoita vähätellä tunteitaisi,koska tuskin meistä kukaan haluaa liikaa yllätyksiä parisuhteeseen ja mitä herkempi on sitä pahemmalta myös tuntuu asia kuin asia. Mutta pitkässä juoksussa persoonalliset erikoisuudet voivat olla myös suhdetta kantava voima ja elämänkokemuksen myötä näkee niin surkeita ihmiskohtaloita, että sukkisfetissi saa minut melkeinpä iloiseksi ja pohtimaan miten lystikkäältä oma ukkoni näyttäisi joulunpunaisissaan kuusen ympäri loikkimassa.

Mutta jos asia nousee niin isoksi, ettet jaksa elää asian kanssa tiedät kyllä itsekin mitä on tehtävä. Mikään suhde ei toimi, jos ei halua hyväksyä toisessa tiettyjä piirteitä. Me emme voi muuttaa kuin itseämme ja sen vuoksi ehdotankin, että aloita edes huumorilla. Osta teille molemmille samanlaiset muumisukkikset ja tee asiasta edes arkipäiväisempi. Miehesi on vasta päässyt kaapista ulos ja tunteet ovat silloin tosi vahvat, joten hän haluaa nyt huomiota, ymmärrystä ja hyväksyntää.

Vuoden päästä tilanne on jo ihan toinen ja kymmenen vuoden päästä saatat haikaillen hypistellä sukkiksia, että oiskohan näistä vielä yhteistä iloa Onnea teille molemmille ja viisaita ratkaisuja. Olen paljon , Yhtä asiaa en sukkisfetississä tajua ja se on haarakiilalla tai ilman.

Onko niillä väliä vai ennemminkin sukan materiaalilla ja värillä? Sukkahousujahan löytyy niin monenlaista ja tässäkin olisi kiintoisaa kuulla fetissin mielipiteitä, koska sukkiksethan noin yleensä mielletään hirvittävän epäeroottisiksi kapistuksiksi.

Miehillehän tehdään hyvin sukkismaisia pitkiä kalsareita ja minä esim. MInusta ne näyttävät ihan sukkiksilta, vaikkakin niissä on sepalus edessä. Mutta ovat kuulema kätevät talvisin sisätyössä.

Pitäisikö naisilla vastaava fetissi olla pitkät kalsarit sepaluksella? Muistan ajan, kun sukkahousut tulivat, luvulla. Miehet yleisesti inhosivat niitä. Ja nyt ne on jo jotain fetissikuteita. Taitaa olla vain joku kumma tarve olla naisen varusteissa, on ne sitten mitä tahansa. Nämä miehet ei ole homoja, siitä ei ole kyse, vaikka onhan niitä homojakin, jotka haluaa pukeutua naismaisesti. Mutta nää fetismijutut on eri asia. On kamalan vaikea sanoa, mitä sinun pitäisi tehdä. Itse olen ollut tällaisen miehen kanssa naimisissa, ja minun kohdallani siinä kävi niin, että en ikinä siihen sopeutunut.

Mies tykkäsi naismaisista vaatteista ja muutenkin käyttäytyi toisinaan kauhean naismaisesti. Oli kiinnostunut meikkaamisista ja hiustenlaitosta ja kaikesta sen sellaisesta. Yllätin muutaman kerran hänet naisen vaatteissa. Sitten oli jo keskusteltava tästä yhdessä, ja yritin ymmärtää no, periaatteessa ymmärränkin!

En halunnut sellaista parisuhdetta. Ihan tähän ei liittomme kariutunut, vaan muihin syihin, mutta tämä oli sellainen lisäjuonne kaikessa, mikä ei ainakaan suhdetta parantanut.

Minä halusin kuitenkin normaalin miehen, sellaisen, joka on sinut oman sukupuolensa kanssa, ja sellainen minulla on nyt. Tiedän, että meitä on moneksi ja kaikkia pitäisi suvaita. Kyllä minä suvaitsenkin, ihmisiähän kaikki olemme. Mutta kaikkien ilmiöitten kanssa en halua olla tekemisissä, eiköhän meille jokaiselle se omanlaisemme seura ole kuitenkin parasta.

Jännä juttu , Päästä sukkahousuihin , mutta silloin niiden sisällä on oltava nainen.. Jaakko 1 , Mikset sinä ap alkaisi vaikka käyttämään miesten löysiä boksereita, ihan vain kotioloissa ja innostu niistä?

Ne ovat mukavat jalassa, usko pois. Täydentäisitte toisianne ja molempien olo olisi mukava. Tai jos tuo ei ollut sinulle sopiva vaihtoehto minulle on , niin sitten sinun täytyy vain opettaa miehesi tanssimaan balettia, niille sopii sukkahousut, vaikka ovat miehiä. Istut vain "katsomossa",kotisohvalla, kun hän tanssii sinulle. Itseäni häiritsisi jos mies alkaisi käyttää sukkahousuja, ehkäpä siihen tottuisi. Se ei haittaisi yhtään jos mies sukkahousuja muuten ihannoisi.

Voisin pukea mitkä kengät tai vaikka viidet sukkahousut päivittäin itselleni jos se miestä kiihottaisi tuossa mittakaavassa. Mutta että mies itse käyttäisi sukkahousuja, ajatus on hieman vieras. Mutta juu ehkäpä siihen tottuisi. Mutta myös jos mies runkkailisi itseksen sukkahousujen kanssa! Itse voisin olla välillisesti himon kohde, kenkien tai sukkahousujen kanssa ja mieluusti niihin pukeutuisin.

Mutta että pelkät sukkahousut riittäisi miehelle, sukkahousut vaan kadessä tai miehen jalassa ja himo suunnaton. Joskus tuntuu, että ns. Nää sukkismiehet inhottaa mua, en todellakaan kestäisi miehenäni sellaista. Zinikka Z , Miehesi on siis osoittanut sinua kohtaan mitä suurinta luottamusta ja paljastanut fetissinsä.

Olet puolitoista vuotta asunut miehen kanssa, joka nyt onkin osoittautunut ihan toisenlaiseksi, kuin luulit. Onko mikään muu muuttunut miehessä, kuin se, että nyt sinäkin tiedät? Itsekin sukkismiehen vaimona neuvoisin keskustelemaan asiasta rauhassa. Ilman inhoa, ivailua ja tuomitsemista. Osoita sinä olevasi miehen luottamuksen arvoinen.

Ei tuollaisen asian kertominen ole helppoa. Luultavasti miestä itseäänkin ajoittain inhottaa oma fetissinsä, se ei kuitenkaan poista sen olemassaoloa. Fetissinsä voi kieltää ja sitä voi yrittää tukahduttaa, mutta tuskin se mihinkään katoaa. Itseään vastaan taistelu tuo suhteeseenne vain pahoinvointia. Jos pystyt hyväksymään miehen pukeutumisen muulloin, mutta et halua seksiä sukkahousuihin pukeutuneen miehen kanssa, tee se miehelle selväksi.

On ihan mahdollista löytää molempia tyydyttävä tapa miehen harjoittaa fetissiään. Jos teidän muuten on hyvä olla yhdessä, kannattaisi molempien kunnioittaa toisiaan tässäkin asiassa.

Voimia ja avointa mieltä sinulle. Asiaan totuttelu vie aikansa, mutta jos toista rakastaa, ei kannata sukkahousujen vuoksi luovuttaa. Suosittelisin kyllä sinullekin sukkien ja sukkahousujen käyttöä. Antaa ehdottomasti enemmän, kuin ottaa. No eikös niitä sukkia kaikki käytä ainakin tähän vuodenaikaan Olen kohta 40 vuotias mies ja käytän sukkiksia lähes päivittäin. Vaimoni on täysin sinut fetissini kanssa ja hän ostaakin niitä aina pareittain kummallekin. Marketeissakin hän vie minut sukkisosastolle "asiantuntiaksi"vain kiusatakseen minua,kun tietää miltä minusta tuntuu alapäässä.

Sänkysessiot ovat aivan omaa luokkaansa,kun molemmat pidättäytyvät sukkiksissaan mahdollisimman pitkään. Ei siinä ole mitään sen kummempaa kuin pilkettä silmäkulmassa. Kyllä minuakin vähän yököttää naiset ,jotka kulkevat roikkuvissa löppänöissä kalsareissa.

Myydäänhän miehille omiakin sukkahousuja,mutta en ymmärrä niiden hintaa,kun samaan hintaan saa naisille tarkoitettuja kymmenet parit ja ajaa täysin samanasian, jollei vielä vähän paremminkin. Vinkkinä naisille,jotka asian kanssa ovat joutuneet puntaroimaan,niin ryhtykää leikkiin mukaan. Se voi tuoda arkeen uutta piristystä. Mutta toisaalta sinun miehesi on osittanut sinua kohtaan aikamoista luottamusta kun on paljastanut sinulle syvimmät salansa ja kipupisteensä.

Maailmassa liikkuu luultavasti tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä, jotka eivät koskaan elämässään syystä tai toisesta kehtaa tai uskalla kertoa omista erikoisista mielihaluistaan, intohimoistaan tai erityispiirteistään. He kerta kaikkiaan joutuvat elämään salaisuutensa kanssa. Sukkahousufetisismi on aika kiltti ja harmiton ”seksuaalinen poikkeavuus”. Se on helppo toteuttaa ja lisäksi se on hyvin yleinen. Sukkahousuja pukevat transvestiitit, mutta ihan puhtaasti sukkisfetisistit, jota eivät halua sen kummemmin halua omaksua naisen roolia eivätkä ole kiinnostuneita n.

Sukkahousuja käyttävät myös miehet jostain ihan muista kuin seksuaalisista syistä, ja nykyään valmistetaan varta vasten miehille omat mallinsa. Monet ukot ovat huomanneet, että sukkikset voivat olla, mukavat ja jopa hyvännäköiset kätevät eri tilanteissa.

Hyvänä esimerkkinä ranskalaisen suuren sukkien valmistajan Gerben valikoima: Ja käsitykset siitä mikä on miehekästä istuu todella sitkeässä, niissä operoidaan herkästi kliseiden varassa. Miestä, joka pukeutuu perinteisesti naisille kuuluviin vaatekappaleisiin, pidetään ”epämiehekkäänä” jne.

Ehkä sinun pitäisi tutkiskella hieman itseäsi ja omia käsityksiäsi. Parin tunnin päästä suurin osa vieraista lähti, sanoin hänelle, taidan kanssa nyt lähteä. Hän sanoi,tuletko joku päivä korjaamaan sen rännin mitä äsken näytin.

Sovimme että tulen parin tunnin päästä kun loputkin vieraat ovat lähteneet. Menin ja hän oli samat vaatteet päällä mitkä oli juhlien aikaan, menin hänen eteensä ja sanaakaan sanomatta aloimme suutelemaan ja ei aikaakaan kun olin alasti ja hänellä ainoastaan sukkahousut jalassa.

Hän sanoi, taidat tykätä kun minulla on sukkahousut tai stay-up sukat jalassa. Sanoin, kyllä tykkään, korostavat niin seksikkäästi muutenkin jo seksikkäitä jalkojasi.

Päädyimme sänkyyn ja koko ajan sain nauttia hänen sukkahousujen verhoamista jaloista, nyt pari kertaa olen tuon ekan kerran jälkeen käynny "kylässä" ja seksi hänen kanssaan on ihan uskomattoman ihanaa tosin rangaistukseksi kun tykkään että hän pitää sukkahousuja ym.

Mukava tarina alkoi minullakin mielikuvitus laukkaamaan ja muna kovettumaan. Mistä hitosta tämmöinen sukkafetissi voi olla peräisin? Tai väliäkö tuolla, eihän siinä ole mitään pahaa - eikä siitä myöskään mitään haittaa ole.

Itsekin kuljen kaupungilla aina katse naisten sääriä tiiraillen - toki yritän tehdä se huomaamattomasti. Muistan jopa vuosien takaa ihania näkymiä esim. Tuo tuoksuhomma taas ei ole minun juttuni - nautin naisten sääriä verhoilevista ohuista sukista pelkästään visuaalisesti.

Sukkahousut ovat minun kaikkikaikessa! Olen mies ja olen käyttänyt sukkahousja muutaman vuosikymmen. Liikun myös ulkona julkisesti shortsit jalassa ja niiden kanssa melkein aina ihon tai vaalean ruskean väriset sukkahousut.

Eilen kävin lounalla Isossa Omenassa ja tänään Ikeassa. Tuntui hyvälta ja luontevalta. Kun vetää sukkahousut jalkaan,niin muna on kova,kuin rautakanki. Norlyn 3D sukkahousut ovat joustavat ja eivät purista ja norlyn takakiilalalliset isot koot ovat myös hyviä,kun takakiilan laittaa etupuolelle,niin munatkin sopii hyvin olemaan.

Naisten sukkahousut ovat ihanan pehmeät jalassa myös legginsit käyvät pitkistä alushousuista. Naisten alushousut ovat pehmeät ja eivät hankaa munista nahkoja irti,kuten miesten sloggi alushousut voi tehdä. Naisten bikinien alaosat käy hyvin uimahousuiksi miehille. Muistuupa mieleen yksi kokemus Tallinnasta.

Ajauduin illan riennoissa lähialueen ilotaloon. Sieltä löytyikin tyttö minihameessa, mustissa sukissa sekä pitkävartisissa saapikkaissa. Siirryimme "toimintahuoneeseen" ja heitin vaatteeni pois ja esittelin seisovaa kulliani tytölle. Tyttö tietty kehui huonolla suomella munan kokoa, koska siitähän minä maksoinkin. No tyttö alkoi vähentää vaatteitaan jonka kuitenkin estin. Istutin tytön sängylle ja kulli pystyssä aloin riisua häneltä saapikkaita. Samalla huomasin että sukat olivat stay-upit ja huomio lisäsi kiihotustani.

Saapikkaat riisuttuani kysyin sopiiko jos haistelen hänen sukkavarpaita. Myönsin juuri tätä tarkoittavani. Paljasterskainen kullini seisoi kiimatippojen kiiltäväksi kastelema terska tykyttäen tytön kasvojen edessä. Nostin nuo sukkien verhoamat varpaat nenäni alle ja nuuskin ihanaa tuoksua sukista. Saapikkaat olivat saaneet varpaat ja sukat hikoamaan loistavasti. Samalla kun nuuskin varpaita tyttö tarttui kulliini ja alkoi ammattilaisen ottein runkata kulliani.

Näin nuuskiessani kuinka tyttö veti esinahan välillä terskan päälle ja välillä aivan taakse samalla pussejani kevyesti puristellen. Tuohan se runkkauksen tekniikka on. Nuuskin hikiaromia samalla kielellä maistellen suolaista makua juurikin noiden kärkivahvikkeiden kohdalta.

Tyttö puristeli kullistani kiimatippoja terskan liukasteeksi samalla tottuneesti huokaillen ja ammattimaisesti anellen jo piim eli spermaa palkaksi runkkauksesta. Tilanne oli todella kiihottava joten ei kauaa mennyt kun pussit tyhjenivät tytön paidan rintamukselle. Spermat pois pyyhittyään tyttö ilmoitti vielä aikaa olevan jäljellä, vähän niin kuin että mitä tehtäisiin.

Runkkasin puolijäykän kullini uuteen seisokkiin ja pyysin tyttöä katsomaan rukkaustani. Makasin sängyllä runkaten kulliani saapikkaan varsiosalla pyytäen tyttöä antamaan sukkavarpaat nuuskittavaksi. Saatuani sukkavarpaat nenäni alle imaisin toisen jalan varpaat suuhuni imeskeltäväksi ja tyttö hieroi ihanasti toisen jalan varpailla nenääni, että pääsin todellakin tuon ihanan tuoksun äärelle.

Eipä kauaa tarvinnut runkkailla kun pieni määrä spermaa löysi tiensä ulos kullista. Mukava kokemus josta olin valmis maksamaan pyydetyn hinnan. Meillä on töissä nainen, jolla on suunnilleen joka toinen päivä polvimittainen hame ja mustat sukkahousut avokärkisten sandaalien kanssa. Varpaat ja kantapäät näkyvät ihanasti vahvikkeiden alta. Muotigurujen mielestä sukat sandaaleissa ovat kauhistus.

Eri mieltä olen minä! Hakemaan tilannetta jossa saisi juuri jalasta riisutun sandaalin nenänsä alle nuuskittavaksi ja toiseen hikiseen sandaaliin samalla työnnellen seisovaa kullia varvasaukosta sisään.

Tai juuri jalasta riisutut hikiset sukkikset nuuskittavaksi ja runkattavaksi. Jos sandaaleita on pidetty paljon, löytyy sisäpohjasta varpaiden kohdalta footprint kuvio josta on aistittavissa parhaat tuoksut sekä suolaiset makunautinnot. Sulla on ainakin noin visuaalisessa mielessä hyvä duunipaikka. Haluaisiko joku nainen leikkiä sukkahousuleikkejä tai uimapukuleikkejä? Olisi kiihottavaa päästä laskemaan lasti mustille sukkahousuille, siis että ne on tytön jalassa. Parasta olisi jos tyttö istuisi jalat ristissä reisi toisen reiden päällä ja siihen reidelle Monesti runkkaan juuri katsellessa niin istuvaa tyttöä, tuijotan vain reittä ja vatkaan ja annan mennä.

Minusta on vielä erikoisen kiihottavaa, jos sukkahousunaisella on muodokkaat tai jopa paksut jalat. Varsinkin jos on niin lyhyt hame tai shortsit, että sukkahousujen verhoamat paksut reidet ovat hyvin esillä. Meillä vaimo laittaa sukkahousut sänkyyn ja hänellä on täyteläiset reidet.

On ihanan kiimaista ruiskia spermat sukkisreisille ja -pyllylle. Pitkään ihailin sukkahousunaisia ja lopulta kokeilin itse miltä tuntuvat jalassa.

Ja tuntuivat siltä, että kiihottaa kummasti. Nyt voin sitten ihailla sekä naisia sukkahousuissaan että itseäni sukkahousut jalassa. Haluaisko joku nainen leikkiä sukkahousuleikkejä mies 50v kysyy? Vaimo kun on stay-up: Vaimokin tuosta kiihoittuu kun noin teen, välillä pyytää ennen yhdyntää että nussin häntä sukan sisään ja katselee samalla tyydyttäen itseään. Näin se mieli o erilainen; minusta sukkahousut on sexintappajat! Stayupit taas kiihottaa ihan helv Sukkahousut fetissinä myös minulla.

Katukuvassa jopa vähän vaarallista kun huomio kiinnittyy naisten sukkahoususääriin. Ja käytän sukkahousuja itsekin. Aika usein balettisukkahousut jalassa kuten nytkin. Vähän erilaiselta tuntuvat päällä, mutta ero ei näy päällepäin. Tavallisetkin sukkahousut jo tarpeeksi ihanat, mutta balettisukkahousuissa on joku ylimääräinen oma tuntunsa. Johtuu varmaan siitä, että ovat juuri ballerinojen käyttämiä.

No, kaikki sukkahousut ovat kiihottavia sekä naisten jalassa että näin omassa käytössä. Vain ja ainoastaan verkkosukkahousuja en ole vielä kokeillut. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kaverini käyttää sukkahousuja ja on usein pelkät sukkahousut jalassa kun olen ollut hänen luona kylässä.

Toissa päivänä kun kävin kaverilla kahvilla niin huomasin että hän oli ajellut munankarvat pois, tuo posliini muna sukkahousuissa oli jotenkin seksikäs näky. En pystynyt olemaan vilkuilematta hänen munaansa, totta puhuen kiihotuin tuosta näystä. Tekis mieleni ostaa isukkahousut ja olla pelkästään ne jalassa seuraavan kerran kun kaverin kanssa nähään, ainoo miinus on se että, pystynkö olemaan niin että munani ei ala seisomaan.

Moi mulla 10 denin sukkahousut jalassa hyvin seisoo kohta tulee miten muilla? Mulla 60 denierin sukkahousut ja lyhyt vekkihame päällä. Runkkaan peilin edessä ja orgasmi on ihan lähellä. Eipä sukkiksia seksikkäämpiä ja kiihottavampia olekaan, ei muiden jaloissa ihailtuna, kuin itsellekään puettuna ;.

Lantioliivit sukkanauhoilla ja kokopitkät sukat. Mustat sukkikset kärki, kanta-ja pohjavahvikkeilla ovat parasta mitä löytyy. Sitten punaset avokkaat, tai semmoset nahkaremmillä takaa kiinni olevat. Mustatkin sukkahousut kohottaa tunnelmaa, ja ties mitä muutakin. Vahvikkeelliset on toki seksikkäät. Remmikengistä tulee mieleen valkoiset pitsisukkahousut ja matalat kiilakorkosandaletit. Sukkikset sekä naisten kengät varsinkin open toe malliset ovat aina saaneet munan seisomaan.

Jos mies on muuten ihan ok, niin mikäs siinä. Keskustelkaa, kerro miltä tuntuu ja kuuntele mitä mies haluaa. Jos hän vain haluaa tulla hyväksytyksi itsenään, niin sinä päätät, että annatko mokoman vaatekappaleen pilata muuten hyvän suhteen. Ymmärtääkään sinun ei tarvitse, hyväksyä kyllä, jos meinaatte jatkaa. Minusta riippuvuudet ovat aina pahoja. Jos miehen sukkahousuriippuvuus menee siihen pisteeseen, että sukkahousut ovat tärkeät jokapäiväisessä elämässä niin, että ne eivät ole "vain" sukkikset, vaan osa identiteettiä ja jotakin muuta kuin vain vaatekappale, niin se pistää miettimään, että onko psyykkisesti kaikki miehellä ihan okei.

Esimerkiksi jos mies olisi vaikkapa kenkäfetissi, niin ymmärtäisin kyllä, jos minä joskus pukisin kengät miehen mieliksi sänkyaktia varten, mutta sitä en ymmärrä, jos joka ikinen kerta minun tehtävänäni on miellyttää miestä ja pitää joka kerta niitä kenkiä. Ainakin minun mielestäni normaali seksielämä palvelee sekä miestä että naista.

Itsekin pitkässä parisuhteessa eläneenä avainsana onnelliseen seksielämään on vaihtelu sekä se, että välillä tyydytetään miehen tarpeita, välillä naisen tarpeita mikäli siis seksin toteuttamistavan haluamisessa on eroja miehen ja naisen välillä.

Olen kerran ollut miehen kanssa pariin otteeseen sängyssä, jossa mies halusi käyttää sukkahousuja. Minun tehtävänäni oli vain katsella, kun mies masturboi sukkikset jalassa. Siitä jäi aika kylmä olo, koska koin, että olin hyväksikäytetty. Jäin kokonaan ilman hellyyttä, huomiota ja ihailua seksin puutteesta nyt puhumattakaan. Olen mies, ja sukkahousut ovat kiihottaneet minua lapsuudesta saakka. Tuskin tuo ohi meneekään. Puolisoni hyväksyy asian, ja osaa käyttää sitä hyväkseenkin. Eli jos en satu olemaan kovin eroottisella tuulella, niin kun hän alkaa kaivella kaapista sukkahousuja, niin kyllä siinä mieliala äkkiä muuttuu.

Itsellä on aikoja, jolloin haluan käyttää niitä useinkin, joskus menee viikkoja ilman sukkahousuja. Ehdottaisin että yrität hyväksyä miehesi sukkahousujen käytön.

Outoja käyttäytymis malleja on monenlaisia, lieneekö tuo edes pahimmasta päästä. Toiset haluaa satuttaa puolisoa, toiset haluaa itseä kidutettavan, jopa kuristettavan ym. Keskustelet avoimesti ja määrittelet rajat, kuinka usein hän saa käyttää sukkahousuja, ja kerrot myös hänelle, mitä haluat hänen tekevän sinulle, täytyyhän parisuhteessa olla vastavuoroisia.

Jos pystyt tuohon, niin ajattele sitä, miten hauskaa joku kauppareissu voi olla, kun laitat päällesi sukkahousut ja lyhyen hameen, ja vertailet kaupassa erilaisia sukkahousuja, ja katselet välillä kuinka miehellä alkaa housun etumus pullottaa.

Sen jälkeen kotiin päästyäsi voit pyytää miestä tekemään melkein mitä vaan puolestasi. Kantaisin sylitolkulla sukkia tuliaisiksi, jos niillä syntyisi elämäämme uutta kipinää. Tällä en tarkoita vähätellä tunteitaisi,koska tuskin meistä kukaan haluaa liikaa yllätyksiä parisuhteeseen ja mitä herkempi on sitä pahemmalta myös tuntuu asia kuin asia.

Mutta pitkässä juoksussa persoonalliset erikoisuudet voivat olla myös suhdetta kantava voima ja elämänkokemuksen myötä näkee niin surkeita ihmiskohtaloita, että sukkisfetissi saa minut melkeinpä iloiseksi ja pohtimaan miten lystikkäältä oma ukkoni näyttäisi joulunpunaisissaan kuusen ympäri loikkimassa. Mutta jos asia nousee niin isoksi, ettet jaksa elää asian kanssa tiedät kyllä itsekin mitä on tehtävä. Mikään suhde ei toimi, jos ei halua hyväksyä toisessa tiettyjä piirteitä.

Me emme voi muuttaa kuin itseämme ja sen vuoksi ehdotankin, että aloita edes huumorilla. Osta teille molemmille samanlaiset muumisukkikset ja tee asiasta edes arkipäiväisempi. Miehesi on vasta päässyt kaapista ulos ja tunteet ovat silloin tosi vahvat, joten hän haluaa nyt huomiota, ymmärrystä ja hyväksyntää.

Vuoden päästä tilanne on jo ihan toinen ja kymmenen vuoden päästä saatat haikaillen hypistellä sukkiksia, että oiskohan näistä vielä yhteistä iloa Onnea teille molemmille ja viisaita ratkaisuja.

Olen paljon , Yhtä asiaa en sukkisfetississä tajua ja se on haarakiilalla tai ilman. Onko niillä väliä vai ennemminkin sukan materiaalilla ja värillä?

Sukkahousujahan löytyy niin monenlaista ja tässäkin olisi kiintoisaa kuulla fetissin mielipiteitä, koska sukkiksethan noin yleensä mielletään hirvittävän epäeroottisiksi kapistuksiksi. Miehillehän tehdään hyvin sukkismaisia pitkiä kalsareita ja minä esim. MInusta ne näyttävät ihan sukkiksilta, vaikkakin niissä on sepalus edessä. Mutta ovat kuulema kätevät talvisin sisätyössä. Pitäisikö naisilla vastaava fetissi olla pitkät kalsarit sepaluksella? Muistan ajan, kun sukkahousut tulivat, luvulla.

Miehet yleisesti inhosivat niitä. Ja nyt ne on jo jotain fetissikuteita. Taitaa olla vain joku kumma tarve olla naisen varusteissa, on ne sitten mitä tahansa. Nämä miehet ei ole homoja, siitä ei ole kyse, vaikka onhan niitä homojakin, jotka haluaa pukeutua naismaisesti. Mutta nää fetismijutut on eri asia. On kamalan vaikea sanoa, mitä sinun pitäisi tehdä. Itse olen ollut tällaisen miehen kanssa naimisissa, ja minun kohdallani siinä kävi niin, että en ikinä siihen sopeutunut.

Mies tykkäsi naismaisista vaatteista ja muutenkin käyttäytyi toisinaan kauhean naismaisesti. Oli kiinnostunut meikkaamisista ja hiustenlaitosta ja kaikesta sen sellaisesta. Yllätin muutaman kerran hänet naisen vaatteissa.

Sitten oli jo keskusteltava tästä yhdessä, ja yritin ymmärtää no, periaatteessa ymmärränkin! En halunnut sellaista parisuhdetta. Ihan tähän ei liittomme kariutunut, vaan muihin syihin, mutta tämä oli sellainen lisäjuonne kaikessa, mikä ei ainakaan suhdetta parantanut. Minä halusin kuitenkin normaalin miehen, sellaisen, joka on sinut oman sukupuolensa kanssa, ja sellainen minulla on nyt. Tiedän, että meitä on moneksi ja kaikkia pitäisi suvaita.

Kyllä minä suvaitsenkin, ihmisiähän kaikki olemme. Mutta kaikkien ilmiöitten kanssa en halua olla tekemisissä, eiköhän meille jokaiselle se omanlaisemme seura ole kuitenkin parasta.

Jännä juttu , Päästä sukkahousuihin , mutta silloin niiden sisällä on oltava nainen.. Jaakko 1 , Mikset sinä ap alkaisi vaikka käyttämään miesten löysiä boksereita, ihan vain kotioloissa ja innostu niistä? Ne ovat mukavat jalassa, usko pois. Täydentäisitte toisianne ja molempien olo olisi mukava. Tai jos tuo ei ollut sinulle sopiva vaihtoehto minulle on , niin sitten sinun täytyy vain opettaa miehesi tanssimaan balettia, niille sopii sukkahousut, vaikka ovat miehiä.

Istut vain "katsomossa",kotisohvalla, kun hän tanssii sinulle. Itseäni häiritsisi jos mies alkaisi käyttää sukkahousuja, ehkäpä siihen tottuisi. Se ei haittaisi yhtään jos mies sukkahousuja muuten ihannoisi. Voisin pukea mitkä kengät tai vaikka viidet sukkahousut päivittäin itselleni jos se miestä kiihottaisi tuossa mittakaavassa. Mutta että mies itse käyttäisi sukkahousuja, ajatus on hieman vieras. Mutta juu ehkäpä siihen tottuisi. Mutta myös jos mies runkkailisi itseksen sukkahousujen kanssa!

Itse voisin olla välillisesti himon kohde, kenkien tai sukkahousujen kanssa ja mieluusti niihin pukeutuisin. Mutta että pelkät sukkahousut riittäisi miehelle, sukkahousut vaan kadessä tai miehen jalassa ja himo suunnaton. Joskus tuntuu, että ns. Nää sukkismiehet inhottaa mua, en todellakaan kestäisi miehenäni sellaista. Zinikka Z , Miehesi on siis osoittanut sinua kohtaan mitä suurinta luottamusta ja paljastanut fetissinsä. Olet puolitoista vuotta asunut miehen kanssa, joka nyt onkin osoittautunut ihan toisenlaiseksi, kuin luulit.

Onko mikään muu muuttunut miehessä, kuin se, että nyt sinäkin tiedät? Itsekin sukkismiehen vaimona neuvoisin keskustelemaan asiasta rauhassa. Ilman inhoa, ivailua ja tuomitsemista.

Osoita sinä olevasi miehen luottamuksen arvoinen. Ei tuollaisen asian kertominen ole helppoa. Luultavasti miestä itseäänkin ajoittain inhottaa oma fetissinsä, se ei kuitenkaan poista sen olemassaoloa. Fetissinsä voi kieltää ja sitä voi yrittää tukahduttaa, mutta tuskin se mihinkään katoaa. Itseään vastaan taistelu tuo suhteeseenne vain pahoinvointia. Jos pystyt hyväksymään miehen pukeutumisen muulloin, mutta et halua seksiä sukkahousuihin pukeutuneen miehen kanssa, tee se miehelle selväksi. On ihan mahdollista löytää molempia tyydyttävä tapa miehen harjoittaa fetissiään.

Jos teidän muuten on hyvä olla yhdessä, kannattaisi molempien kunnioittaa toisiaan tässäkin asiassa. Voimia ja avointa mieltä sinulle. Asiaan totuttelu vie aikansa, mutta jos toista rakastaa, ei kannata sukkahousujen vuoksi luovuttaa. Suosittelisin kyllä sinullekin sukkien ja sukkahousujen käyttöä.

Antaa ehdottomasti enemmän, kuin ottaa. No eikös niitä sukkia kaikki käytä ainakin tähän vuodenaikaan Olen kohta 40 vuotias mies ja käytän sukkiksia lähes päivittäin. Vaimoni on täysin sinut fetissini kanssa ja hän ostaakin niitä aina pareittain kummallekin. Marketeissakin hän vie minut sukkisosastolle "asiantuntiaksi"vain kiusatakseen minua,kun tietää miltä minusta tuntuu alapäässä.

Sänkysessiot ovat aivan omaa luokkaansa,kun molemmat pidättäytyvät sukkiksissaan mahdollisimman pitkään. Ei siinä ole mitään sen kummempaa kuin pilkettä silmäkulmassa. Kyllä minuakin vähän yököttää naiset ,jotka kulkevat roikkuvissa löppänöissä kalsareissa. Myydäänhän miehille omiakin sukkahousuja,mutta en ymmärrä niiden hintaa,kun samaan hintaan saa naisille tarkoitettuja kymmenet parit ja ajaa täysin samanasian, jollei vielä vähän paremminkin. Vinkkinä naisille,jotka asian kanssa ovat joutuneet puntaroimaan,niin ryhtykää leikkiin mukaan.

Se voi tuoda arkeen uutta piristystä. Mutta toisaalta sinun miehesi on osittanut sinua kohtaan aikamoista luottamusta kun on paljastanut sinulle syvimmät salansa ja kipupisteensä. Mä en ymmärrä, mikä teitä miehiä kiihottaa siinä, kun näette vieraan miehen panevan vaimoanne? Kait tuolle jokin biologinen selitys on?

Ja mun tapauksessa ei ole kysymys alistamisesta tms. Semi varovasti kyselen, apua tarvitsen. Olen nuori rehevä, nainen satakunnasta. Joskus nuorempana olin paskassa suhteessa, jossa sain turpaan joka viikko. Siitä ku paranin mikään ei tuntunut enään oikeastaan miltään.

Tämän takia haluaisin kokea uudelleen hakatuksi tulemisen, "turvallisesti". Bdsm ei riitä enään, ja kyllä olen useasti session jälkeen verillä ja mustelmilla. Se ei vaan aja samaa asiaa. Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lähdin kirjoittamaan tänne, varmasti lähinnä sen takia että tiedän kyllä millaisia kommentteja tulen saamaan, mutta täällä ehkä vähiten tuomitaan. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin. Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt.

Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin. Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän. Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Sukkahousut Sukkahousut hosejerk Itselläni on voimakas sukkisfetissi. Jopa kaupassa käydessä tulee katseella tarkastettua naispuolisten myyjien sekä naispuolisten asiakkaiden jalkineet. Näin loppukesästä näkee ihania varpaita verhottuna sukkiksiin.

Ja usein tulee lähdettyä kaupasta muna vahvassa seisokissa. Parasta sukkiksissa mielestäni ovat ne kärkivahvikkeet. Tuntuu että vahvike sitoo parhaiten nuo ihanat tuoksut jotka varpaista erittyvät. Ja saman voin todeta usean vuoden kokemuksella. Tuttavien luona kyläillessä tulee aina tarkastettua pyykkikori joka sijaitsee WC-tiloissa. Usein tutut tuoksut saavat aikaan semmoisen seisokin, että on pakko runkata pussit tyhjäksi.

Toista sukkiksen kärkivahviketta nuuskien, toisella sukkiksen kärkivahvikkeella paljasta terskaa hieroen on sperman tulo todella nopeaa. Fetissi josta en haluakkaan luopua. Joo, ihan sama juttu mullakin, aina tulee katsottua millaiset sukkikset näkyy ja voi että jos on sellaiset vahvikkeettomat sukkahousut mistä varpaat ja lakatut kynnet näkyy läpi niin kyllä alkaa seisoa ja jälkeenpäin runkatessa tulee muisteltua tuota ihanaa näkyä.

Monet juhlatilaisuudet ovat hyviä paikkoja bongata sukkis-sääriä, upeita ohuita juhlasukkahousuja varpaat vilkkuen, se on yhtä juhlaa minullekin. Minulla sama ihailun kohde. Ihon värisetkin sukkahousut on upeet hameen ja korkkareiden kanssa mutta mustiin oon ihan hulluna. Juhlissa on ihana katsella sääriä Hautajaiset kun kaikki pukeutuu mustiin niin sukkahousutkin on yleensä kaikilla mustia. Varpaat ovat seksikkäät sukkiksissa mutta pohkeet on mun heikkous.

Mitä korkeemmat korot niin sitä enemmän pohkeet jännittyvät niin myös mulla jännittyy. Täältä löytyisi paljaalla pidettyjä sukkiksia,karvakummun tuoksuilla jos kiinnostaa. Samaa mieltä joka sanasta! Just noin ja lisäksi upeeta pitää niitä itekin, nyt housujen alla ihonväriset stayupit.

Kolmisen viikko sitten menin ex vaimon tädin syntymäpäiville. Olen edelleen hänen kanssa hyvissä väleissä. Olen aina ihaillut hänen sukkahousujen verhoamia sääriä ja reisiä, usein niitä katsellut ja hän varmasti myös sen huomannut.

Mennessäni syntymäpäiville halasin häntä toivottaen hyvää syntymäpäivää, hän kuiskasi korvaani, kiva kun tulit. Istuin sohvalle ja hän tuli viereeni istumaan ja nosti vasemman jalkansa oikean päälle, reisi paljastui melkoisen ylös asti, katsoin hänen ohuiden kiiltävien mustien sukkahousujen verhoamia sääriä ja reittä. Tuntui että kaluni alkaa seisomaan välittömästi. Hän huomasi katseluni ja kuiskasi, saat koskeakkin mutta niin että muut ei näe.

Sanoin, menen tupakalle, tuletko seuraksi. Hän vinkkasi muille paikalla olijoille, käyn tupakalla vaikken poltakkaa ja nauroi. Menimme terassille, sytytin tupakan ja hän tuli viereeni istumaan. Katsoin ettei kukaan näe ja sanaakaan sanomatta laitoin käteni hänen reidelleen ja sanoin hiljaa hänelle, en pysty pitäämään kauempaa näppejäni kurissa, vuosia olen pystynyt mutta en enää. Hän kuiskasi, haluun sua, oon halunnut jo pitkään. Sanoin niin minäkin sinua. Sovimme että mennään sisälle ja ollaan normaalisti,ei supista ym.

Parin tunnin päästä suurin osa vieraista lähti, sanoin hänelle, taidan kanssa nyt lähteä. Hän sanoi,tuletko joku päivä korjaamaan sen rännin mitä äsken näytin. Sovimme että tulen parin tunnin päästä kun loputkin vieraat ovat lähteneet.

Menin ja hän oli samat vaatteet päällä mitkä oli juhlien aikaan, menin hänen eteensä ja sanaakaan sanomatta aloimme suutelemaan ja ei aikaakaan kun olin alasti ja hänellä ainoastaan sukkahousut jalassa. Hän sanoi, taidat tykätä kun minulla on sukkahousut tai stay-up sukat jalassa.

Sanoin, kyllä tykkään, korostavat niin seksikkäästi muutenkin jo seksikkäitä jalkojasi. Päädyimme sänkyyn ja koko ajan sain nauttia hänen sukkahousujen verhoamista jaloista, nyt pari kertaa olen tuon ekan kerran jälkeen käynny "kylässä" ja seksi hänen kanssaan on ihan uskomattoman ihanaa tosin rangaistukseksi kun tykkään että hän pitää sukkahousuja ym.

Mukava tarina alkoi minullakin mielikuvitus laukkaamaan ja muna kovettumaan. Mistä hitosta tämmöinen sukkafetissi voi olla peräisin? Tai väliäkö tuolla, eihän siinä ole mitään pahaa - eikä siitä myöskään mitään haittaa ole. Itsekin kuljen kaupungilla aina katse naisten sääriä tiiraillen - toki yritän tehdä se huomaamattomasti.

Muistan jopa vuosien takaa ihania näkymiä esim. Tuo tuoksuhomma taas ei ole minun juttuni - nautin naisten sääriä verhoilevista ohuista sukista pelkästään visuaalisesti. Sukkahousut ovat minun kaikkikaikessa! Olen mies ja olen käyttänyt sukkahousja muutaman vuosikymmen. Liikun myös ulkona julkisesti shortsit jalassa ja niiden kanssa melkein aina ihon tai vaalean ruskean väriset sukkahousut. Eilen kävin lounalla Isossa Omenassa ja tänään Ikeassa.

Tuntui hyvälta ja luontevalta. Kun vetää sukkahousut jalkaan,niin muna on kova,kuin rautakanki. Norlyn 3D sukkahousut ovat joustavat ja eivät purista ja norlyn takakiilalalliset isot koot ovat myös hyviä,kun takakiilan laittaa etupuolelle,niin munatkin sopii hyvin olemaan. Naisten sukkahousut ovat ihanan pehmeät jalassa myös legginsit käyvät pitkistä alushousuista.

Naisten alushousut ovat pehmeät ja eivät hankaa munista nahkoja irti,kuten miesten sloggi alushousut voi tehdä. Naisten bikinien alaosat käy hyvin uimahousuiksi miehille. Muistuupa mieleen yksi kokemus Tallinnasta. Ajauduin illan riennoissa lähialueen ilotaloon. Sieltä löytyikin tyttö minihameessa, mustissa sukissa sekä pitkävartisissa saapikkaissa. Siirryimme "toimintahuoneeseen" ja heitin vaatteeni pois ja esittelin seisovaa kulliani tytölle.

Tyttö tietty kehui huonolla suomella munan kokoa, koska siitähän minä maksoinkin. No tyttö alkoi vähentää vaatteitaan jonka kuitenkin estin. Istutin tytön sängylle ja kulli pystyssä aloin riisua häneltä saapikkaita. Samalla huomasin että sukat olivat stay-upit ja huomio lisäsi kiihotustani.

Saapikkaat riisuttuani kysyin sopiiko jos haistelen hänen sukkavarpaita. Myönsin juuri tätä tarkoittavani.

Paljasterskainen kullini seisoi kiimatippojen kiiltäväksi kastelema terska tykyttäen tytön kasvojen edessä. Nostin nuo sukkien verhoamat varpaat nenäni alle ja nuuskin ihanaa tuoksua sukista.

Saapikkaat olivat saaneet varpaat ja sukat hikoamaan loistavasti. Samalla kun nuuskin varpaita tyttö tarttui kulliini ja alkoi ammattilaisen ottein runkata kulliani. Näin nuuskiessani kuinka tyttö veti esinahan välillä terskan päälle ja välillä aivan taakse samalla pussejani kevyesti puristellen. Tuohan se runkkauksen tekniikka on.

Tuskin tuo ohi meneekään. Paljasterskainen kullini seisoi kiimatippojen kiiltäväksi kastelema terska tykyttäen tytön kasvojen edessä. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Eipä sukkiksia seksikkäämpiä ja kiihottavampia olekaan, ei muiden jaloissa ihailtuna, kuin itsellekään puettuna. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Sukkahousut Sukkahousut hosejerk

0 thoughts on “Isotissiset sukkahousu fetissi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *