Seksiliike sinkuille seuraa

Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Tyttö nousee bussiin ja istahtaa punaiselle penkille. Seuraavalta pysäkiltä kyytiin nousee poika, joka pysähtyy tytön viereen. Tarina on kaunis eikä tuollaista tapahdu kuin elokuvissa. Mutta ensi viikon lauantaina taru voi muuttua todeksi, sillä kahteen Jyväskylän Liikenteen bussiin ilmestyy yhden illan ajaksi erityinen lemmenpenkki.

Punaisella kankaalla verhoiltu erikoispenkki liittyy sinkkuseuran kesäjuhliin, jotka järjestetään Ainolan tanssilavalla. Sinkkupenkin käyttöohjeet ovat hyvin yksinkertaiset: Hyvällä tuurilla viereen istahtaa toinen sinkku, johon voi tutustua matkalla kesäjuhlaan. Ja tietenkin toivotaan, että jos penkillä istuu nainen, siihen tulee mies viereen. Tai toisinpäin, sanoo Kikka Anonyymit Sinkut Seurasta. Kikka ja Kati ovat lemmenpenkin puuhanaisia ja he uskovat, että sinkkupenkille riittää tulijoita.

Siinä, että tunnustaa olevansa sinkku, ja on vieläpä ylpeä siitä, ei ole mitään hävettävää. Ei siinä ole mitään hävettävää, että on sinkku. Sitä paitsi sinkuilla on aina hauskempaa, Kati nauraa. Kyllä me luotamme siihen ihmiseen, joka aikoo penkille istua, että hän oikeasti on sinkku, Kikka jatkaa. Jyväskylässä alkuvuodesta perustettu Anonyymit Sinkut Seura eli A. Avajaisissa paikalla oli 80 sinkkua, nyt jäseniä on jo yli Mietitkö missä kaikki lappeenrantalaiset sinkut ovat?

Uusia ihmisiähän voi tavata missä vaan kun pitää silmät ja korvat auki, mutta ensimmäisenä tulee mieleen yöelämä. Tässä muutama poiminta Lappeenrannan yöelämästä:.

Mikäli yöelämä ei ole sinun juttusi, kokeile aktivoitua erilaisten harrastusten parissa. Mene omalle epämukavuusalueelle ja kokeile jotain aivan uutta — vaikka tanssikurssia. Tässä muutama ideantynkä paikkoihin, joissa voit tavata lappeenrantalaisia sinkkuja:. Nämä eivät tietenkään ole mitään virallisia sinkkutapahtumia, mutta uudet ystävät samojen mielenkiintojen parista eivät koskaan liene haitaksi?

Kuka tietää vaikka siellä tapaisi sen oikean. Eliittikumppanissa on sinkkuja ympäri Suomen — myös Lappeenrannassa. Miten meidän palvelumme sitten eroaa muista?

Eliittikumppanissa on käytössä persoonallisuustesti, joka ehdottaa sinulle omaan persoonaasi ja vaatimuksiisi sopivia kumppaniehdokkaita. Mikäli et jaksa ravata yöelämässä tai kielikursseilla, ja etsit Tinderiä syvällisempää seuranhakua, laita profiili linjoille ja tutustu rauhassa sopiviin sinkkuihin.

Onko sinulla treffiseura jo sovittuna? Ja pitäisi keksiä treffipaikka? Toivotamme sinulle hauskoja treffejä!

Kun tahtomattasi rakastut varattuun. Kiinalaissinkkujen ystävänpäivän vastine on ykkösten päivä. Sinkuille Etusivu Parit ja sinkut Sinkuille Perheellinen, mitä lapseton ystäväsi toivoisi sinun sanovan - ja mitä ei Kun kahdesta sinkkuystävyksestä toinen löytää kumppanin ja perustaa perheen, ystävyyden dynamiikka väistämättä muuttuu.

Aiemmin on jaettu kaikki — itketty ja naurettu yhdessä samoille asioille. Nyt jotain on muuttunut. Toisen todellisuus pyörii kakkavaippojen sekä nukkumaanmenoaikojen ympärillä ja toinen pohtii enemmän esimerkiksi uraansa sekä mahdollisesti haaveilee perheestä tulevaisuudessa. Se on sanoinkuvaamaton menetys. Sinkkunainen kulkee kaupungilla punaisissa korkokengissä merkkilaukku käsivarrellaan.

Liity mukaan joukkoomme täysin ilmaiseksi! Kaupungin kerma tapaa toisensa Kallessa. Lisäksi pelaamme jalkapalloa ja ne pelit on kyllä ihan huisin hauskoja, Kikka kertoo. Miten meidän palvelumme sitten eroaa muista? Pienin askelin tutustumista ja kun hetki on oikea, kysy häntä treffeille! Seuraavalta pysäkiltä kyytiin nousee poika, joka pysähtyy tytön viereen. Kiinassa vietettiin sinkkujen päivää

0 thoughts on “Seksiliike sinkuille seuraa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *